ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 260
                                               

Eulechria emmeles

Eulechria emmeles is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria empheres

Eulechria empheres is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria encratodes

Eulechria encratodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eulechria ephalta

Eulechria ephalta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eulechria epibosca

Eulechria epibosca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria epicausta

Eulechria epicausta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria epichrista

Eulechria epichrista is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria epiconia

Eulechria epiconia is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria epipercna

Eulechria epipercna is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Eulechria episema

Eulechria episema is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria epixesta

Eulechria epixesta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria erebodes

Eulechria erebodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria eremotropha

Eulechria eremotropha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria eriopa

Eulechria eriopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria eriphila

Eulechria eriphila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria euadelpha

Eulechria euadelpha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Lower.

                                               

Eulechria eualdes

Eulechria eualdes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria euchlora

Eulechria euchlora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria eucrypta

Eulechria eucrypta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria eurycneca

Eulechria eurycneca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria eurygramma

Eulechria eurygramma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Turner.

                                               

Eulechria euzancla

Eulechria euzancla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria exanimis

Eulechria exanimis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria feniseca

Eulechria feniseca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eulechria fervescens

Eulechria fervescens is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria filifera

Eulechria filifera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria foedatella

Eulechria foedatella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Walker.

                                               

Eulechria fragilis

Eulechria fragilis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria frigescens

Eulechria frigescens is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eulechria fulvitincta

Eulechria fulvitincta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria fumifera

Eulechria fumifera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria glaberrima

Eulechria glaberrima is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria glaphyrota

Eulechria glaphyrota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria gonosema

Eulechria gonosema is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria gonostropha

Eulechria gonostropha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Lower.

                                               

Eulechria grammatica

Eulechria grammatica is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria griseola

Eulechria griseola is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Zeller.

                                               

Eulechria gypsochroa

Eulechria gypsochroa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria gypsochyta

Eulechria gypsochyta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria gypsomicta

Eulechria gypsomicta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria gypsota

Eulechria gypsota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Lower.

                                               

Eulechria habrophanes

Eulechria habrophanes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria haemopa

Eulechria haemopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria halmopeda

Eulechria halmopeda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria haplopepla

Eulechria haplopepla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria haplopolia

Eulechria haplopolia is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria haplosticta

Eulechria haplosticta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria haplostola

Eulechria haplostola is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria helictis

Eulechria helictis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria heliocoma

Eulechria heliocoma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.