ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 261
                                               

Euglyphis zemira

Euglyphis zemira is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Euglyphis zenona

Euglyphis zenona is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis zikani

Euglyphis zikani is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis zurcheri

Euglyphis zurcheri is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Druce.

                                               

Eugnamptellus antennalis

Eugnamptellus antennalis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptellus germanus

Eugnamptellus germanus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptellus herediensis

Eugnamptellus herediensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Hamilton & Novinger.

                                               

Eugnamptellus laticeps

Eugnamptellus laticeps is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptellus maculatus

Eugnamptellus maculatus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptellus pusillus

Eugnamptellus pusillus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Hamilton & Novinger.

                                               

Eugnamptellus rostralis

Eugnamptellus rostralis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Hamilton & Novinger.

                                               

Eugnamptellus salvini

Eugnamptellus salvini is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptellus sulcicollis

Eugnamptellus sulcicollis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Hamilton & Novinger.

                                               

Eugnamptidea tertiaria

Eugnamptidea tertiaria is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Wickham.

                                               

Eugnamptobius atriceps

Eugnamptobius atriceps is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius atripennis

Eugnamptobius atripennis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius aurifrons

Eugnamptobius aurifrons is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Roelofs.

                                               

Eugnamptobius cervinus

Eugnamptobius cervinus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Voss.

                                               

Eugnamptobius distinctus

Eugnamptobius distinctus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Kôno.

                                               

Eugnamptobius diversus

Eugnamptobius diversus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Voss.

                                               

Eugnamptobius dubius

Eugnamptobius dubius is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Voss.

                                               

Eugnamptobius excisipes

Eugnamptobius excisipes is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius fansipanensis

Eugnamptobius fansipanensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius flavicornis

Eugnamptobius flavicornis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Voss.

                                               

Eugnamptobius flavipes

Eugnamptobius flavipes is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptobius fukienensis

Eugnamptobius fukienensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Voss.

                                               

Eugnamptobius furvus

Eugnamptobius furvus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Marshall.

                                               

Eugnamptobius grisescens

Eugnamptobius grisescens is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius indochinensis

Eugnamptobius indochinensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius insularis

Eugnamptobius insularis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Voss.

                                               

Eugnamptobius ixigerum

Eugnamptobius ixigerum is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius kachinensis

Eugnamptobius kachinensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius kalimantanensis

Eugnamptobius kalimantanensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius kannakensis

Eugnamptobius kannakensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius kiriromensis

Eugnamptobius kiriromensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius kuatunensis

Eugnamptobius kuatunensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Voss.

                                               

Eugnamptobius maehongsongensis

Eugnamptobius maehongsongensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius magnus

Eugnamptobius magnus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius magwayensis

Eugnamptobius magwayensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius morimotoi

Eugnamptobius morimotoi is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Nakane.

                                               

Eugnamptobius napolovi

Eugnamptobius napolovi is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius nepalensis

Eugnamptobius nepalensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius nigriclavus

Eugnamptobius nigriclavus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius pannosus

Eugnamptobius pannosus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Marshall.

                                               

Eugnamptobius pedestris

Eugnamptobius pedestris is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Voss.

                                               

Eugnamptobius pelletieri

Eugnamptobius pelletieri is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius prachinensis

Eugnamptobius prachinensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius pseudomagnus

Eugnamptobius pseudomagnus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius sanguinolentus

Eugnamptobius sanguinolentus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Voss.

                                               

Eugnamptobius santaysanensis

Eugnamptobius santaysanensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.