ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 263
                                               

Eulechria omospila

Eulechria omospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria optalea

Eulechria optalea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria orbitalis

Eulechria orbitalis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eulechria orbitosa

Eulechria orbitosa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria orecta

Eulechria orecta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria ortholoma

Eulechria ortholoma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria oxyptila

Eulechria oxyptila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria pachychorda

Eulechria pachychorda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria pacifera

Eulechria pacifera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria pallidella

Eulechria pallidella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria pantelella

Eulechria pantelella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria paragypsa

Eulechria paragypsa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria paraleuca

Eulechria paraleuca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Lower.

                                               

Eulechria parocrana

Eulechria parocrana is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria pasteoptera

Eulechria pasteoptera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria paurogramma

Eulechria paurogramma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria pauromorpha

Eulechria pauromorpha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria pedetis

Eulechria pedetis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria pediaula

Eulechria pediaula is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria peisteria

Eulechria peisteria is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria pelina

Eulechria pelina is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria pelodora

Eulechria pelodora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria pentaspila

Eulechria pentaspila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria pentasticta

Eulechria pentasticta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria perangusta

Eulechria perangusta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria percna

Eulechria percna is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria perdita

Eulechria perdita is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria perioeca

Eulechria perioeca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria perixantha

Eulechria perixantha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria perpetua

Eulechria perpetua is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Eulechria phaeina

Eulechria phaeina is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria phaeochorda

Eulechria phaeochorda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria phaeodelta

Eulechria phaeodelta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria phaeogramma

Eulechria phaeogramma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria phaeomochla

Eulechria phaeomochla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria phaeopepla

Eulechria phaeopepla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria phaeopsamma

Eulechria phaeopsamma is een vlinder uit de familie sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulechria phaeosceptra

Eulechria phaeosceptra is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria phaeostephes

Eulechria phaeostephes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria philostaura

Eulechria philostaura is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria philotherma

Eulechria philotherma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria phlaura

Eulechria phlaura is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria phoenissa

Eulechria phoenissa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria phoryntis

Eulechria phoryntis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria photinopis

Eulechria photinopis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria physica

Eulechria physica is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria picimacula

Eulechria picimacula is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria pissina

Eulechria pissina is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Turner.

                                               

Eulechria pissograpta

Eulechria pissograpta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria pithanodes

Eulechria pithanodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.