ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 266
                                               

Eulechria viduata

Eulechria viduata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria virgata

Eulechria virgata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria xanthocephala

Eulechria xanthocephala is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Lower.

                                               

Eulechria xanthocrossa

Eulechria xanthocrossa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria xanthophylla

Eulechria xanthophylla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria xanthostephana

Eulechria xanthostephana is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria xipheres

Eulechria xipheres is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria xipholeuca

Eulechria xipholeuca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Lower.

                                               

Eulechria xuthocrana

Eulechria xuthocrana is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria xuthophylla

Eulechria xuthophylla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria xuthoptila

Eulechria xuthoptila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria xylopterella

Eulechria xylopterella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria zalodes

Eulechria zalodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria zemiodes

Eulechria zemiodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria zophoessa

Eulechria zophoessa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria zophoptera

Eulechria zophoptera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria zoropa

Eulechria zoropa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Euleia fratria

Euleia fratria is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Loew.

                                               

Euleia marmorea

Euleia marmorea is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1805 door Fabricius.

                                               

Euleia separata

Euleia separata is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Becker.

                                               

Euleia uncinata

Euleia uncinata is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Coquillett.

                                               

Eulenaios cometes

Eulenaios cometes is een tienpotigensoort uit de familie van de Porcellanidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Walker.

                                               

Eulepetopsis vitrea

Eulepetopsis vitrea is een slakkensoort uit de familie van de Neolepetopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door McLean.

                                               

Eulepidotis addens

Eulepidotis addens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Eulepidotis affinis

Eulepidotis affinis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eulepidotis aglae

Eulepidotis aglae is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Schaus.

                                               

Eulepidotis alabastraria

Eulepidotis alabastraria is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Hübner.

                                               

Eulepidotis albidus

Eulepidotis albidus is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Blanchard.

                                               

Eulepidotis albistriata

Eulepidotis albistriata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis albistriga

Eulepidotis albistriga is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eulepidotis algae

Eulepidotis algae is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Schaus.

                                               

Eulepidotis anna

Eulepidotis anna is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis argentilinea

Eulepidotis argentilinea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Eulepidotis argyritis

Eulepidotis argyritis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Eulepidotis atalanta

Eulepidotis atalanta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Bar.

                                               

Eulepidotis austrina

Eulepidotis austrina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eulepidotis bipartita

Eulepidotis bipartita is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eulepidotis carcistola

Eulepidotis carcistola is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis caudata

Eulepidotis caudata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eulepidotis chloris

Eulepidotis chloris is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Bar.

                                               

Eulepidotis columbrata

Eulepidotis columbrata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Dyar.

                                               

Eulepidotis corinna

Eulepidotis corinna is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Cramer.

                                               

Eulepidotis croceipars

Eulepidotis croceipars is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis crocoptera

Eulepidotis crocoptera is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Eulepidotis crocota

Eulepidotis crocota is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis deiliniaria

Eulepidotis deiliniaria is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis delecta

Eulepidotis delecta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eulepidotis detracta

Eulepidotis detracta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Eulepidotis dives

Eulepidotis dives is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Eulepidotis dominicata

Eulepidotis dominicata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.