ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 267
                                               

Eulepidotis egistoides

Eulepidotis egistoides is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Bar.

                                               

Eulepidotis emilia

Eulepidotis emilia is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Bar.

                                               

Eulepidotis erina

Eulepidotis erina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis ezra

Eulepidotis ezra is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Druce.

                                               

Eulepidotis flavipex

Eulepidotis flavipex is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eulepidotis folium

Eulepidotis folium is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eulepidotis formosa

Eulepidotis formosa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Bar.

                                               

Eulepidotis fumata

Eulepidotis fumata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Eulepidotis geminata

Eulepidotis geminata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Packard.

                                               

Eulepidotis glaucopasa

Eulepidotis glaucopasa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis graminea

Eulepidotis graminea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis hebe

Eulepidotis hebe is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Möschler.

                                               

Eulepidotis hemileuca

Eulepidotis hemileuca is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eulepidotis hermura

Eulepidotis hermura is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schaus.

                                               

Eulepidotis holoclera

Eulepidotis holoclera is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis ilyrias

Eulepidotis ilyrias is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Cramer.

                                               

Eulepidotis inclyta

Eulepidotis inclyta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius.

                                               

Eulepidotis julianata

Eulepidotis julianata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Stoll.

                                               

Eulepidotis juncida

Eulepidotis juncida is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eulepidotis junetta

Eulepidotis junetta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis mabis

Eulepidotis mabis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eulepidotis magica

Eulepidotis magica is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis merosticta

Eulepidotis merosticta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis merricki

Eulepidotis merricki is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Holland.

                                               

Eulepidotis mesomphala

Eulepidotis mesomphala is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis metamorpha

Eulepidotis metamorpha is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis micca

Eulepidotis micca is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Druce.

                                               

Eulepidotis modestula

Eulepidotis modestula is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eulepidotis mustela

Eulepidotis mustela is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Druce.

                                               

Eulepidotis nicaea

Eulepidotis nicaea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Eulepidotis panamensis

Eulepidotis panamensis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis penumbra

Eulepidotis penumbra is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis perducens

Eulepidotis perducens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Eulepidotis persimilis

Eulepidotis persimilis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eulepidotis philosis

Eulepidotis philosis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Schaus.

                                               

Eulepidotis phrygionia

Eulepidotis phrygionia is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis preclara

Eulepidotis preclara is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Todd.

                                               

Eulepidotis primulina

Eulepidotis primulina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Eulepidotis punctilinea

Eulepidotis punctilinea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Schaus.

                                               

Eulepidotis rectimargo

Eulepidotis rectimargo is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eulepidotis reducens

Eulepidotis reducens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis reticulata

Eulepidotis reticulata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Bar.

                                               

Eulepidotis sabina

Eulepidotis sabina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Bar.

                                               

Eulepidotis santarema

Eulepidotis santarema is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Eulepidotis santosina

Eulepidotis santosina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eulepidotis schedoglauca

Eulepidotis schedoglauca is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis scita

Eulepidotis scita is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Eulepidotis selecta

Eulepidotis selecta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eulepidotis serpentifera

Eulepidotis serpentifera is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Brabant.

                                               

Eulepidotis stella

Eulepidotis stella is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Bar.