ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 27
                                               

Epiplema becki

Epiplema becki is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Hayes.

                                               

Epiplema bellissima

Epiplema bellissima is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Warren.

                                               

Epiplema bicaudata

Epiplema bicaudata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Epiplema bicolor

Epiplema bicolor is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Epiplema bidens

Epiplema bidens is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder & Rogenhofer.

                                               

Epiplema bidentata

Epiplema bidentata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Heylaerts.

                                               

Epiplema bilineata

Epiplema bilineata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Epiplema bipartaria

Epiplema bipartaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema bipunctigera

Epiplema bipunctigera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema birostrata

Epiplema birostrata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Epiplema bistrigata

Epiplema bistrigata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema boarmiata

Epiplema boarmiata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Epiplema bongo

Epiplema bongo is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema brunnea

Epiplema brunnea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema buruana

Epiplema buruana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Holland.

                                               

Epiplema caerulimargo

Epiplema caerulimargo is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Holloway.

                                               

Epiplema caesia

Epiplema caesia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema caesiogrisea

Epiplema caesiogrisea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema caligata

Epiplema caligata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema canibrunnea

Epiplema canibrunnea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw- ...

                                               

Epiplema carayoni

Epiplema carayoni is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema carbo

Epiplema carbo is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema carilla

Epiplema carilla is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Epiplema carmona

Epiplema carmona is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Epiplema casbiata

Epiplema casbiata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gui ...

                                               

Epiplema cassera

Epiplema cassera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Epiplema castanea

Epiplema castanea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Warren.

                                               

Epiplema catenigera

Epiplema catenigera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema cerataria

Epiplema cerataria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema certiorata

Epiplema certiorata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Pearsall.

                                               

Epiplema cervinaria

Epiplema cervinaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Epiplema chalybeata

Epiplema chalybeata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema chremesaria

Epiplema chremesaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Epiplema cinerella

Epiplema cinerella is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gu ...

                                               

Epiplema clathrata

Epiplema clathrata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema coelisparsa

Epiplema coelisparsa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Epiplema coeruleodisca

Epiplema coeruleodisca is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema coeruleotincta

Epiplema coeruleotincta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema columba

Epiplema columba is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Holloway.

                                               

Epiplema columbaris

Epiplema columbaris is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Butler.

                                               

Epiplema columbicolor

Epiplema columbicolor is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema commixtata

Epiplema commixtata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Epiplema concinnula

Epiplema concinnula is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Warren.

                                               

Epiplema configurata

Epiplema configurata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw- ...

                                               

Epiplema conflictaria

Epiplema conflictaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema confuscata

Epiplema confuscata is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema coronaria

Epiplema coronaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Epiplema costilinea

Epiplema costilinea is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Joicey & Talbot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema cretacea

Epiplema cretacea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Epiplema cretistriga

Epiplema cretistriga is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.