ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 271
                                               

Eulimnogammarus grandimanus

Eulimnogammarus grandimanus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus heterochirus

Eulimnogammarus heterochirus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus hyacinthinus

Eulimnogammarus hyacinthinus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus ibex

Eulimnogammarus ibex is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus immundus

Eulimnogammarus immundus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus inconspicuus

Eulimnogammarus inconspicuus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus kusnezowi

Eulimnogammarus kusnezowi is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus laevis

Eulimnogammarus laevis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus lividus

Eulimnogammarus lividus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus longicornis

Eulimnogammarus longicornis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus maackii

Eulimnogammarus maackii is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Gerstfeldt.

                                               

Eulimnogammarus macrocarpus

Eulimnogammarus macrocarpus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Stock.

                                               

Eulimnogammarus martiuji

Eulimnogammarus martiuji is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus melanochlorus

Eulimnogammarus melanochlorus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Dorogostaisky.

                                               

Eulimnogammarus miniatus

Eulimnogammarus miniatus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus minimus

Eulimnogammarus minimus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus muriniformis

Eulimnogammarus muriniformis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus murinus

Eulimnogammarus murinus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus obsoletus

Eulimnogammarus obsoletus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus oligacanthus

Eulimnogammarus oligacanthus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus olivaceus

Eulimnogammarus olivaceus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus parvexiformis

Eulimnogammarus parvexiformis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus parvexii

Eulimnogammarus parvexii is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus polyarthrus

Eulimnogammarus polyarthrus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus proximus

Eulimnogammarus proximus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus rachmanowi

Eulimnogammarus rachmanowi is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus saphirinus

Eulimnogammarus saphirinus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus schamanensis

Eulimnogammarus schamanensis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus setosus

Eulimnogammarus setosus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus similis

Eulimnogammarus similis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus simpliciformis

Eulimnogammarus simpliciformis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus sophiae

Eulimnogammarus sophiae is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus stenophthalmus

Eulimnogammarus stenophthalmus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus succineus

Eulimnogammarus succineus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus testaceus

Eulimnogammarus testaceus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus toxophthalmus

Eulimnogammarus toxophthalmus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus ussolzewii

Eulimnogammarus ussolzewii is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus verrucosus

Eulimnogammarus verrucosus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Gerstfeldt.

                                               

Eulimnogammarus violaceus

Eulimnogammarus violaceus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus virgatus

Eulimnogammarus virgatus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Dorogostaisky.

                                               

Eulimnogammarus viridiformis

Eulimnogammarus viridiformis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Sowinsky.

                                               

Eulimnogammarus viridis

Eulimnogammarus viridis is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimnogammarus viridulus

Eulimnogammarus viridulus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Bazikalova.

                                               

Eulimnogammarus vittatus

Eulimnogammarus vittatus is een vlokreeftensoort uit de familie van de Eulimnogammaridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Dybowsky.

                                               

Eulimostraca angusta

Eulimostraca angusta is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Watson.

                                               

Eulimostraca armonica

Eulimostraca armonica is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Espinosa & Ortea.

                                               

Eulimostraca burragei

Eulimostraca burragei is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Bartsch.

                                               

Eulimostraca dalmata

Eulimostraca dalmata is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Espinosa & Ortea.

                                               

Eulimostraca encalada

Eulimostraca encalada is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Espinosa, Ortea & Magaña.

                                               

Eulimostraca galapagensis

Eulimostraca galapagensis is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Bartsch.