ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 272
                                               

Eulimostraca linearis

Eulimostraca linearis is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Carpenter.

                                               

Eulimostraca macleani

Eulimostraca macleani is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Warén.

                                               

Eulimostraca subcarinata

Eulimostraca subcarinata is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door dOrbigny.

                                               

Eulioptera atkinsonae

Eulioptera atkinsonae is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera bilobata

Eulioptera bilobata is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera breviata

Eulioptera breviata is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Ragge.

                                               

Eulioptera clavigera

Eulioptera clavigera is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera crosskeyi

Eulioptera crosskeyi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Ragge.

                                               

Eulioptera disparidens

Eulioptera disparidens is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera flexilima

Eulioptera flexilima is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera incisa

Eulioptera incisa is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera insularis

Eulioptera insularis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera longicerca

Eulioptera longicerca is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Ragge.

                                               

Eulioptera montana

Eulioptera montana is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera monticola

Eulioptera monticola is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera reticulata

Eulioptera reticulata is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eulioptera spinulosa

Eulioptera spinulosa is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Ragge.

                                               

Eulioptera umbilima

Eulioptera umbilima is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Eulioptera zanzibarica

Eulioptera zanzibarica is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Euliphyra leucyania

Euliphyra leucyania is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Hewitson.

                                               

Euliphyra mirifica

Euliphyra mirifica is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Holland.

                                               

Euliroetis abdominalis

Euliroetis abdominalis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Baly.

                                               

Euliroetis lameyi

Euliroetis lameyi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Laboissiere.

                                               

Euliroetis melanocephala

Euliroetis melanocephala is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Bowditch.

                                               

Euliroetis nigrinotum

Euliroetis nigrinotum is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Gressitt & Kimoto.

                                               

Euliroetis nigripes

Euliroetis nigripes is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Baly.

                                               

Euliroetis obscuripes

Euliroetis obscuripes is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Laboissiere.

                                               

Euliroetis ornata

Euliroetis ornata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Baly.

                                               

Euliroetis simulonigrinotum

Euliroetis simulonigrinotum is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Yang in Yang.

                                               

Euliroetis suturalis

Euliroetis suturalis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Laboissiere.

                                               

Eulithidium adamsi

Eulithidium adamsi is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Philippi.

                                               

Eulithidium affine

Eulithidium affine is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door C. B. Adams.

                                               

Eulithidium beaui

Eulithidium beaui is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Robertson.

                                               

Eulithidium bellum

Eulithidium bellum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door M. Smith.

                                               

Eulithidium comptum

Eulithidium comptum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Gould.

                                               

Eulithidium pterocladicum

Eulithidium pterocladicum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Robertson.

                                               

Eulithidium rubrilineatum

Eulithidium rubrilineatum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Strong.

                                               

Eulithidium substriatum

Eulithidium substriatum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Carpenter.

                                               

Eulithidium tessellatum

Eulithidium tessellatum is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Potiez & Michaud.

                                               

Eulithidium thalassicola

Eulithidium thalassicola is een slakkensoort uit de familie van de Phasianellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Robertson.

                                               

Eulithis achatinellaria

Eulithis achatinellaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Oberthür.

                                               

Eulithis agnes

Eulithis agnes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eulithis albicinctata

Eulithis albicinctata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Püngeler.

                                               

Eulithis atricolorata

Eulithis atricolorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Grote.

                                               

Eulithis convergenata

Eulithis convergenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Bremer.

                                               

Eulithis destinata

Eulithis destinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Möschler.

                                               

Eulithis diversilineata

Eulithis diversilineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1812 door Hübner.

                                               

Eulithis explanata

Eulithis explanata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Eulithis flavibrunneata

Eulithis flavibrunneata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door McDunnough.

                                               

Eulithis flavomacularia

Eulithis flavomacularia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.