ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 274
                                               

Eulocastra nigrivittata

Eulocastra nigrivittata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra ochrizona

Eulocastra ochrizona is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra pallida

Eulocastra pallida is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra phaeella

Eulocastra phaeella is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Eulocastra platyzona

Eulocastra platyzona is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Lederer.

                                               

Eulocastra poliogramma

Eulocastra poliogramma is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra pseudozarboides

Eulocastra pseudozarboides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra quintana

Eulocastra quintana is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Swinhoe.

                                               

Eulocastra rex

Eulocastra rex is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra sahariensis

Eulocastra sahariensis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra schah

Eulocastra schah is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Bytinsky-Salz.

                                               

Eulocastra seminigra

Eulocastra seminigra is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra sudanensis

Eulocastra sudanensis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra tamsi

Eulocastra tamsi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra tamsina

Eulocastra tamsina is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra tapina

Eulocastra tapina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Püngeler.

                                               

Eulocastra tarachodes

Eulocastra tarachodes is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulocastra thermozona

Eulocastra thermozona is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eulocastra undulata

Eulocastra undulata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Snellen.

                                               

Eulocastra zavattarii

Eulocastra zavattarii is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euloewiodoria

Euloewiodoria is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Townsend.

                                               

Euloewiopsis

Euloewiopsis is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Townsend.

                                               

Eulonche arioch

Eulonche arioch is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Strecker.

                                               

Eulonche lanceolaria

Eulonche lanceolaria is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Grote.

                                               

Eulonche oblinita

Eulonche oblinita is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1797 door Smith & Abbot.

                                               

Eulonchetron sinense

Eulonchetron sinense is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Huang & Liu.

                                               

Eulonchetron torymoides

Eulonchetron torymoides is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Thomson.

                                               

Eulonchopria flavescens

Eulonchopria flavescens is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Friese.

                                               

Eulonchopria gaullei

Eulonchopria gaullei is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Vachal.

                                               

Eulonchopria limbella

Eulonchopria limbella is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Vachal.

                                               

Eulonchopria oaxacana

Eulonchopria oaxacana is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Michener.

                                               

Eulonchopria psaenythioides

Eulonchopria psaenythioides is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Brèthes.

                                               

Eulonchopria punctatissima

Eulonchopria punctatissima is een vliesvleugelig insect uit de familie Colletidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Michener.

                                               

Eulonchus halli

Eulonchus halli is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Schlinger.

                                               

Eulonchus marginatus

Eulonchus marginatus is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Carl Robert Osten-Sacken.

                                               

Eulonchus marialiciae

Eulonchus marialiciae is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Clement Samuel Brimley.

                                               

Eulonchus sapphirinus

Eulonchus sapphirinus is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Carl Robert Osten-Sacken.

                                               

Eulonchus smaragdinus

Eulonchus smaragdinus is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Carl Eduard Adolph Gerstäcker.

                                               

Eulonchus tristis

Eulonchus tristis is een vliegensoort uit de familie van de spinvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Friedrich Hermann Loew.

                                               

Eulophias owashii

Eulophias owashii is een straalvinnige vissensoort uit de familie van stekelruggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Okada & Suzuki.

                                               

Eulophias tanneri

Eulophias tanneri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van stekelruggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Smith.

                                               

Eulophinusia argentifasciata

Eulophinusia argentifasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia auritibiae

Eulophinusia auritibiae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Girault.

                                               

Eulophinusia cavendishi

Eulophinusia cavendishi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia circumjecta

Eulophinusia circumjecta is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eulophinusia cydippe

Eulophinusia cydippe is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eulophinusia dei

Eulophinusia dei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Girault.

                                               

Eulophinusia eja

Eulophinusia eja is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Girault.

                                               

Eulophinusia facies

Eulophinusia facies is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia fasciatifrons

Eulophinusia fasciatifrons is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.