ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 275
                                               

Eulophinusia indica

Eulophinusia indica is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Jaikishan Singh & Khan.

                                               

Eulophinusia keralensis

Eulophinusia keralensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Eulophinusia multiguttata

Eulophinusia multiguttata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia murarriensis

Eulophinusia murarriensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Girault.

                                               

Eulophinusia pearsoni

Eulophinusia pearsoni is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia sannio

Eulophinusia sannio is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eulophinusia spenceri

Eulophinusia spenceri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eulophinusia thoreauini

Eulophinusia thoreauini is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eulophinusia variguttata

Eulophinusia variguttata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Girault.

                                               

Eulophomorpha clubiona

Eulophomorpha clubiona is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Sheng & Wang.

                                               

Eulophomorpha flavicornis

Eulophomorpha flavicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Dodd.

                                               

Eulophomyia ecpaglus

Eulophomyia ecpaglus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door De Santis.

                                               

Eulophonotus armstrongi

Eulophonotus armstrongi is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus elegans

Eulophonotus elegans is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus hyalinipennis

Eulophonotus hyalinipennis is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus myrmeleon

Eulophonotus myrmeleon is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus nigrodiscalis

Eulophonotus nigrodiscalis is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Yakovlev. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus obesus

Eulophonotus obesus is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Karsch. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophonotus stephania

Eulophonotus stephania is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophophyllum thaumasium

Eulophophyllum thaumasium is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hebard.

                                               

Eulophoscotolinx viridis

Eulophoscotolinx viridis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eulophota bipars

Eulophota bipars is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophota caustella

Eulophota caustella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophota floridella

Eulophota floridella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophota pretoriella

Eulophota pretoriella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophota simplex

Eulophota simplex is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophota zonata

Eulophota zonata is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulophus abdominalis

Eulophus abdominalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Nees.

                                               

Eulophus aepulo

Eulophus aepulo is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Eulophus agathyllus

Eulophus agathyllus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Walker.

                                               

Eulophus albitarsus

Eulophus albitarsus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Ratzeburg.

                                               

Eulophus anomocerus

Eulophus anomocerus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Crawford.

                                               

Eulophus basalis

Eulophus basalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1836 door Say.

                                               

Eulophus bifasciatus

Eulophus bifasciatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Nees.

                                               

Eulophus binotatus

Eulophus binotatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Förster.

                                               

Eulophus blancardellae

Eulophus blancardellae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Bouché.

                                               

Eulophus boeotus

Eulophus boeotus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Eulophus brevicapitatus

Eulophus brevicapitatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Cook & Davis.

                                               

Eulophus breviramulis

Eulophus breviramulis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Förster.

                                               

Eulophus callidius

Eulophus callidius is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Eulophus carbo

Eulophus carbo is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Eulophus cecidomyiarum

Eulophus cecidomyiarum is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Ratzeburg.

                                               

Eulophus cemiostomatis

Eulophus cemiostomatis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Mann.

                                               

Eulophus cephalotes

Eulophus cephalotes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Nees.

                                               

Eulophus chennaicus

Eulophus chennaicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Eulophus chrysomelae

Eulophus chrysomelae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Nees.

                                               

Eulophus citripes

Eulophus citripes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eulophus coccorum

Eulophus coccorum is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Ratzeburg.

                                               

Eulophus crinicornis

Eulophus crinicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Perris.

                                               

Eulophus cyanescens

Eulophus cyanescens is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Boucek.