ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 277
                                               

Euloxia hypsithrona

Euloxia hypsithrona is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Euloxia isadelpha

Euloxia isadelpha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Turner.

                                               

Euloxia leucochorda

Euloxia leucochorda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Euloxia meandraria

Euloxia meandraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Euloxia meracula

Euloxia meracula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Turner.

                                               

Euloxia ochthaula

Euloxia ochthaula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Euloxia pyropa

Euloxia pyropa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Euloxilobus hilli

Euloxilobus hilli is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Sjöstedt.

                                               

Euluperus africanus

Euluperus africanus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Laboissiere.

                                               

Euluperus cyaneus

Euluperus cyaneus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Joannis.

                                               

Euluperus hermonensis

Euluperus hermonensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Lopatin.

                                               

Euluperus major

Euluperus major is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Weise.

                                               

Euluperus xanthopus

Euluperus xanthopus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1825 door Duftschmid.

                                               

Eulycia accentuata

Eulycia accentuata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder & Rogenhofer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulycia extorris

Eulycia extorris is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulycia grisea

Eulycia grisea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eulycia subpunctata

Eulycia subpunctata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eumacepolus dulcis

Eumacepolus dulcis is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Walker.

                                               

Eumacepolus einersbergensis

Eumacepolus einersbergensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Ratzeburg.

                                               

Eumacepolus obscurior

Eumacepolus obscurior is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Graham.

                                               

Eumacepolus pulcher

Eumacepolus pulcher is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Graham.

                                               

Eumacepolus salicis

Eumacepolus salicis is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Boucek.

                                               

Eumacepolus saxeseni

Eumacepolus saxeseni is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Graham.

                                               

Eumacepolus yemensis

Eumacepolus yemensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Narendran.

                                               

Eumachaeraea

Eumachaeraea is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Townsend.

                                               

Eumacrodes euthysticta

Eumacrodes euthysticta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Prout.

                                               

Eumacrodes excilinea

Eumacrodes excilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eumacrodes punctulata

Eumacrodes punctulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Snellen.

                                               

Eumacrodes yponomeutaria

Eumacrodes yponomeutaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Eumacrohoughia

Eumacrohoughia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Townsend.

                                               

Eumacronychia agnella

Eumacronychia agnella is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia alternata

Eumacronychia alternata is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia armilla

Eumacronychia armilla is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia borregoensis

Eumacronychia borregoensis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia caneloensis

Eumacronychia caneloensis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia crassipalpis

Eumacronychia crassipalpis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia cretata

Eumacronychia cretata is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia decens

Eumacronychia decens is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Townsend.

                                               

Eumacronychia duplicata

Eumacronychia duplicata is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia elita

Eumacronychia elita is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Townsend.

                                               

Eumacronychia elongata

Eumacronychia elongata is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Allen.

                                               

Eumacronychia montana

Eumacronychia montana is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Allen.

                                               

Eumacronychia nigricornis

Eumacronychia nigricornis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Allen.

                                               

Eumacronychia persolla

Eumacronychia persolla is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia recula

Eumacronychia recula is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia rohweri

Eumacronychia rohweri is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Allen.

                                               

Eumacronychia sternalis

Eumacronychia sternalis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Allen.

                                               

Eumacronychia taleola

Eumacronychia taleola is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia tortilis

Eumacronychia tortilis is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reinhard.

                                               

Eumacronychia tricosa

Eumacronychia tricosa is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reinhard.