ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 278
                                               

Eulechria colonialis

Eulechria colonialis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick.

                                               

Eulechria commoda

Eulechria commoda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria comorrhoa

Eulechria comorrhoa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria concolor

Eulechria concolor is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Turner.

                                               

Eulechria consimilis

Eulechria consimilis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria convictella

Eulechria convictella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eulechria corsota

Eulechria corsota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria cosmocrates

Eulechria cosmocrates is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria cosmosticha

Eulechria cosmosticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria cremnodes

Eulechria cremnodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria cremnodisema

Eulechria cremnodisema is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Lower.

                                               

Eulechria crepera

Eulechria crepera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria cretacea

Eulechria cretacea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria crypsipyrrha

Eulechria crypsipyrrha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria cryptea

Eulechria cryptea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria curvilinea

Eulechria curvilinea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria cyclodesma

Eulechria cyclodesma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria cyclophragma

Eulechria cyclophragma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria cycnodes

Eulechria cycnodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria cycnoptera

Eulechria cycnoptera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria cyphocentra

Eulechria cyphocentra is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eulechria cyrtoloma

Eulechria cyrtoloma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria dedecorata

Eulechria dedecorata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eulechria delochorda

Eulechria delochorda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Eulechria delospila

Eulechria delospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria delotis

Eulechria delotis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria delotypa

Eulechria delotypa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria deltacostamela

Eulechria deltacostamela is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Lower.

                                               

Eulechria deltoloma

Eulechria deltoloma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Lower.

                                               

Eulechria diagramma

Eulechria diagramma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria diasticha

Eulechria diasticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria didymospila

Eulechria didymospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria difficilis

Eulechria difficilis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria diploclethra

Eulechria diploclethra is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria dochmotypa

Eulechria dochmotypa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria dryocoetes

Eulechria dryocoetes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria dryoterma

Eulechria dryoterma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria ductaria

Eulechria ductaria is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eulechria dysaethria

Eulechria dysaethria is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria dyscolleta

Eulechria dyscolleta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria dysides

Eulechria dysides is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria dysimera

Eulechria dysimera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria dysphorata

Eulechria dysphorata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria dyspines

Eulechria dyspines is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria ebenospora

Eulechria ebenospora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria eborinella

Eulechria eborinella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Snellen.

                                               

Eulechria egena

Eulechria egena is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Turner.

                                               

Eulechria egregia

Eulechria egregia is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria elaeota

Eulechria elaeota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria elaphia

Eulechria elaphia is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.