ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 279
                                               

Eumasia exoria

Eumasia exoria is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Meyrick.

                                               

Eumasia parietariella

Eumasia parietariella is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door Heydenreich. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumasia parvulella

Eumasia parvulella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Tinea parvulella in 1863 gepubliceerd door Francis Walker.

                                               

Eumasia testata

Eumasia testata is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eumasicera hirsutus

Eumasicera hirsutus is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Reinhard.

                                               

Eumasicera nigripalpis

Eumasicera nigripalpis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Reinhard.

                                               

Eumasicera setinervis

Eumasicera setinervis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Coquillett.

                                               

Eumasicera sternalis

Eumasicera sternalis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Coquillett.

                                               

Eumastacops caligo

Eumastacops caligo is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Rehn & Rehn.

                                               

Eumastacops duckeana

Eumastacops duckeana is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastacops nemorivaga

Eumastacops nemorivaga is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Rehn & Rehn.

                                               

Eumastacops parishi

Eumastacops parishi is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Rehn & Rehn.

                                               

Eumastacops unca

Eumastacops unca is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Rehn & Rehn.

                                               

Eumastax andeana

Eumastax andeana is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Descamps.

                                               

Eumastax apolinari

Eumastax apolinari is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Hebard.

                                               

Eumastax becharai

Eumastax becharai is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Descamps.

                                               

Eumastax dorsti

Eumastax dorsti is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Descamps.

                                               

Eumastax equatoriana

Eumastax equatoriana is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Descamps.

                                               

Eumastax jagoi

Eumastax jagoi is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Eumastax luteiventris

Eumastax luteiventris is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Descamps.

                                               

Eumastax megacephala

Eumastax megacephala is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastax minuta

Eumastax minuta is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bolívar.

                                               

Eumastax nigrosignata

Eumastax nigrosignata is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Descamps.

                                               

Eumastax nigrovittata

Eumastax nigrovittata is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastax pictipes

Eumastax pictipes is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Eumastax poultoni

Eumastax poultoni is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Burr.

                                               

Eumastax restrepoi

Eumastax restrepoi is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Eumastax rubigithorax

Eumastax rubigithorax is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastax rubriventris

Eumastax rubriventris is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastax salazari

Eumastax salazari is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Eumastax simoni

Eumastax simoni is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Eumastax tenuis

Eumastax tenuis is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Perty.

                                               

Eumastax venezuelae

Eumastax venezuelae is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Descamps.

                                               

Eumastax vittata

Eumastax vittata is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Burr.

                                               

Eumastax vittiger

Eumastax vittiger is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Descamps.

                                               

Eumastax vittithorax

Eumastax vittithorax is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Descamps.

                                               

Eumastax zumuniana

Eumastax zumuniana is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Descamps.

                                               

Eumastusia koebelei

Eumastusia koebelei is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rehn.

                                               

Eumathes

Eumathes is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Pascoe.

                                               

Eumathes amazonicus

Eumathes amazonicus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Eumathes canus

Eumathes canus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Germar.

                                               

Eumathes colombicus

Eumathes colombicus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Eumathes cuprascens

Eumathes cuprascens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Bates.

                                               

Eumea

Eumea is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Robineau-Desvoidy.

                                               

Eumea mitis

Eumea mitis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Johann Wilhelm Meigen.

                                               

Eumecacris collaris

Eumecacris collaris is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Bruner.

                                               

Eumecacris colombiana

Eumecacris colombiana is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Descamps.

                                               

Eumecacris crescentifer

Eumecacris crescentifer is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Descamps.

                                               

Eumecacris longivalva

Eumecacris longivalva is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Descamps.

                                               

Eumecacris palmivora

Eumecacris palmivora is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Descamps.