ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 28
                                               

Epitonium phymanthi

Epitonium phymanthi is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Robertson.

                                               

Epitonium pseudonanum

Epitonium pseudonanum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Bouchet & Warén.

                                               

Epitonium pulchellum

Epitonium pulchellum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Bivona.

                                               

Epitonium pyramidale

Epitonium pyramidale is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door G. B. Sowerby II.

                                               

Epitonium reticulatum

Epitonium reticulatum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Lee & Wu.

                                               

Epitonium sawinae

Epitonium sawinae is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dall.

                                               

Epitonium schepmani

Epitonium schepmani is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Melvill.

                                               

Epitonium skoglundae

Epitonium skoglundae is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door DuShane.

                                               

Epitonium striatissimum

Epitonium striatissimum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Monterosato.

                                               

Epitonium tiberii

Epitonium tiberii is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door de Boury.

                                               

Epitonium tinctum

Epitonium tinctum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Carpenter.

                                               

Epitonium tollini

Epitonium tollini is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Bartsch.

                                               

Epitonium tryoni

Epitonium tryoni is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door de Boury.

                                               

Epitonium turtonis

Epitonium turtonis is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Turton.

                                               

Epitonium unifasciatum

Epitonium unifasciatum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Sowerby II.

                                               

Epitonium vulpinum

Epitonium vulpinum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Hinds.

                                               

Epitophysis

Epitophysis is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Gressitt & Rondon.

                                               

Epitophysis substriata

Epitophysis substriata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Gressitt & Rondon.

                                               

Epitoxis albicincta

Epitoxis albicincta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis amazoula

Epitoxis amazoula is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Boisduval. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis ansorgei

Epitoxis ansorgei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis borguensis

Epitoxis borguensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis ceryxoides

Epitoxis ceryxoides is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Berio. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis duplicata

Epitoxis duplicata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Gaede. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis erythroderma

Epitoxis erythroderma is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis myopsychoides

Epitoxis myopsychoides is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Strand. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis nigra

Epitoxis nigra is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis procridia

Epitoxis procridia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitoxis stempfferi

Epitoxis stempfferi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Sergius Kiriakoff. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitrabala argenteoguttata

Epitrabala argenteoguttata is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitrabala argyrostigma

Epitrabala argyrostigma is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitrabala nyassana

Epitrabala nyassana is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitranus albipennis

Epitranus albipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Walker.

                                               

Epitranus aligarhensis

Epitranus aligarhensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Shafee & Dutt.

                                               

Epitranus anervosus

Epitranus anervosus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Steffan.

                                               

Epitranus ater

Epitranus ater is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boucek.

                                               

Epitranus atripennis

Epitranus atripennis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boucek.

                                               

Epitranus bifasciatus

Epitranus bifasciatus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boucek.

                                               

Epitranus castaneus

Epitranus castaneus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Cresson.

                                               

Epitranus chilkaensis

Epitranus chilkaensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Mani.

                                               

Epitranus clavatus

Epitranus clavatus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1804 door Fabricius.

                                               

Epitranus clypealis

Epitranus clypealis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Masi.

                                               

Epitranus crassicornis

Epitranus crassicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boucek.

                                               

Epitranus cyclogaster

Epitranus cyclogaster is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Schmitz.

                                               

Epitranus denticulatus

Epitranus denticulatus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Schmitz.

                                               

Epitranus dorsiplanus

Epitranus dorsiplanus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boucek.

                                               

Epitranus elongatulus

Epitranus elongatulus is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Motschulsky.

                                               

Epitranus emissicius

Epitranus emissicius is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Steffan.

                                               

Epitranus erythrogaster

Epitranus erythrogaster is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Cameron.

                                               

Epitranus evanioides

Epitranus evanioides is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Westwood.