ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 280
                                               

Eumecacris reducta

Eumecacris reducta is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Descamps.

                                               

Eumecacris rubrosignata

Eumecacris rubrosignata is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Eumecacris tournavista

Eumecacris tournavista is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Descamps.

                                               

Eumecichthys fiski

Eumecichthys fiski is een straalvinnige vissensoort uit de familie van lintvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Günther.

                                               

Eumecistes gratiosus

Eumecistes gratiosus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Brancsik.

                                               

Eumecocera

Eumecocera is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Solsky.

                                               

Eumecocera anomala

Eumecocera anomala is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Eumecocera argyrosticta

Eumecocera argyrosticta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Eumecocera callosicollis

Eumecocera callosicollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Eumecocera gleneoides

Eumecocera gleneoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gressitt.

                                               

Eumecocera impustulata

Eumecocera impustulata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Motschulsky.

                                               

Eumecocera lineata

Eumecocera lineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Gressitt.

                                               

Eumecocera minamii

Eumecocera minamii is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Makihara.

                                               

Eumecocera trivittata

Eumecocera trivittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Breuning.

                                               

Eumecocera unicolor

Eumecocera unicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Kano.

                                               

Eumecopoda cyrtoscelis

Eumecopoda cyrtoscelis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Karsch.

                                               

Eumecopoda moluccarum

Eumecopoda moluccarum is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Griffini.

                                               

Eumecopoda reducta

Eumecopoda reducta is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hebard.

                                               

Eumecopoda superba

Eumecopoda superba is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Bolívar.

                                               

Eumecopoda walkeri

Eumecopoda walkeri is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Kirby.

                                               

Eumecopterus flagellatus

Eumecopterus flagellatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Caudell.

                                               

Eumecopterus incisus

Eumecopterus incisus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Beier.

                                               

Eumecopterus nanus

Eumecopterus nanus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Giglio-Tos.

                                               

Eumecopterus nigrovittatus

Eumecopterus nigrovittatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eumecopterus pilosus

Eumecopterus pilosus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eumecopterus vetus

Eumecopterus vetus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Piza.

                                               

Eumecopterus viridifrons

Eumecopterus viridifrons is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eumecosoma ayala

Eumecosoma ayala is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Kaletta.

                                               

Eumecosoma caerulum

Eumecosoma caerulum is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Scarbrough & Perez-Gelabert.

                                               

Eumecosoma calverti

Eumecosoma calverti is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Hine.

                                               

Eumecosoma carmina

Eumecosoma carmina is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Kaletta.

                                               

Eumecosoma dicromum

Eumecosoma dicromum is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Bigot.

                                               

Eumecosoma hirsutum

Eumecosoma hirsutum is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Hermann.

                                               

Eumecosoma mellipes

Eumecosoma mellipes is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Wiedemann.

                                               

Eumecosoma metallescens

Eumecosoma metallescens is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Schiner.

                                               

Eumecosoma mollis

Eumecosoma mollis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Bromley.

                                               

Eumecosoma pleuritica

Eumecosoma pleuritica is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Wiedemann.

                                               

Eumecosoma shropshirei

Eumecosoma shropshirei is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Curran.

                                               

Eumecosoma staurophorum

Eumecosoma staurophorum is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Schiner.

                                               

Eumecosoma tarsalis

Eumecosoma tarsalis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Curran.

                                               

Eumecosoma tiarensis

Eumecosoma tiarensis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Kaletta.

                                               

Eumedonus brevirhynchus

Eumedonus brevirhynchus is een krabbensoort uit de familie van de Pilumnidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door D. G. B. Chia & Ng.

                                               

Eumedonus intermedius

Eumedonus intermedius is een krabbensoort uit de familie van de Pilumnidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door D. G. B. Chia & Ng.

                                               

Eumedonus niger

Eumedonus niger is een krabbensoort uit de familie van de Pilumnidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door H. Milne Edwards.

                                               

Eumedonus vicinus

Eumedonus vicinus is een krabbensoort uit de familie van de Pilumnidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Rathbun.

                                               

Eumedonus zebra

Eumedonus zebra is een krabbensoort uit de familie van de Pilumnidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Alcock.

                                               

Eumeella

Eumeella is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Mesnil.

                                               

Eumegaparia

Eumegaparia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Townsend.

                                               

Eumegethes picta

Eumegethes picta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Turati.

                                               

Eumegethes tenuis

Eumegethes tenuis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Staudinger.