ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 282
                                               

Eumenes sareptanus

Eumenes sareptanus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de plooivleugelwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Andre.

                                               

Eumenes subpomiformis

Eumenes subpomiformis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de plooivleugelwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Bluethgen.

                                               

Eumenogaster affinis

Eumenogaster affinis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Rothschild.

                                               

Eumenogaster baura

Eumenogaster baura is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door D.Jones.

                                               

Eumenogaster eumenes

Eumenogaster eumenes is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eumenogaster haemacera

Eumenogaster haemacera is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eumenogaster nigricauda

Eumenogaster nigricauda is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Eumenogaster notabilis

Eumenogaster notabilis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eumenogaster pseudosphecia

Eumenogaster pseudosphecia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eumenophorus clementsi

Eumenophorus clementsi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eumenophorus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Mary Agard Pocock.

                                               

Eumenophorus murphyorum

Eumenophorus murphyorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eumenophorus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Smith.

                                               

Eumera hoferi

Eumera hoferi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Wehrli.

                                               

Eumera mulier

Eumera mulier is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumera regina

Eumera regina is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumera turcosyrica

Eumera turcosyrica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Wehrli.

                                               

Eumerus amoenus

Eumerus amoenus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus angustifrons

Eumerus angustifrons is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus argyropus

Eumerus argyropus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus barbarus

Eumerus barbarus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1804 door Coquebert.

                                               

Eumerus basalis

Eumerus basalis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus bayardi

Eumerus bayardi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Séguy.

                                               

Eumerus bernhardi

Eumerus bernhardi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Lindner.

                                               

Eumerus caballeroi

Eumerus caballeroi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Gil Collado.

                                               

Eumerus canariensis

Eumerus canariensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Baez.

                                               

Eumerus claripennis

Eumerus claripennis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Coe.

                                               

Eumerus clavatus

Eumerus clavatus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Becker.

                                               

Eumerus consimilis

Eumerus consimilis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Simic & Vujic.

                                               

Eumerus dubius

Eumerus dubius is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Baez.

                                               

Eumerus efflatouni

Eumerus efflatouni is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Curran.

                                               

Eumerus elaverensis

Eumerus elaverensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Séguy.

                                               

Eumerus emarginatus

Eumerus emarginatus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus etnensis

Eumerus etnensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Volkert van der Goot.

                                               

Eumerus excisus

Eumerus excisus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Volkert van der Goot.

                                               

Eumerus graecus

Eumerus graecus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Becker.

                                               

Eumerus grandis

Eumerus grandis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Meigen.

                                               

Eumerus hispanicus

Eumerus hispanicus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Volkert van der Goot.

                                               

Eumerus hungaricus

Eumerus hungaricus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Szilady.

                                               

Eumerus lasiops

Eumerus lasiops is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Rondani.

                                               

Eumerus latitarsis

Eumerus latitarsis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Macquart in Webb & Berthelot.

                                               

Eumerus longicornis

Eumerus longicornis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Loew.

                                               

Eumerus lucidus

Eumerus lucidus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus lunatus

Eumerus lunatus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1794 door Fabricius.

                                               

Eumerus minotaurus

Eumerus minotaurus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Claussen & Lucas.

                                               

Eumerus narcissi

Eumerus narcissi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Smith.

                                               

Eumerus nebrodensis

Eumerus nebrodensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Rondani.

                                               

Eumerus niehuisi

Eumerus niehuisi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Doczkal.

                                               

Eumerus nivariae

Eumerus nivariae is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Baez.

                                               

Eumerus niveitibia

Eumerus niveitibia is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Becker.

                                               

Eumerus nudus

Eumerus nudus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Loew.

                                               

Eumerus obliquus

Eumerus obliquus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1805 door Fabricius.