ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 283
                                               

Eulechria plagiophaea

Eulechria plagiophaea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria plagiosticha

Eulechria plagiosticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria platyphaea

Eulechria platyphaea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria platyrrhabda

Eulechria platyrrhabda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria plesiosperma

Eulechria plesiosperma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria plesiosticta

Eulechria plesiosticta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria pleurocapna

Eulechria pleurocapna is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria pleurosticha

Eulechria pleurosticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria plicilinea

Eulechria plicilinea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria plinthochroa

Eulechria plinthochroa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria poecilella

Eulechria poecilella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria polistes

Eulechria polistes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Lower.

                                               

Eulechria polybalia

Eulechria polybalia is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria polymita

Eulechria polymita is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria polypenthes

Eulechria polypenthes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria prepodes

Eulechria prepodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria proscedes

Eulechria proscedes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria psarophanes

Eulechria psarophanes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria psathyropa

Eulechria psathyropa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turner.

                                               

Eulechria psichiodes

Eulechria psichiodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria publicana

Eulechria publicana is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria pudica

Eulechria pudica is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria puellaris

Eulechria puellaris is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria pulvifera

Eulechria pulvifera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria punicea

Eulechria punicea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria pusilla

Eulechria pusilla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria pycnographa

Eulechria pycnographa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria quaerenda

Eulechria quaerenda is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria rhabdora

Eulechria rhabdora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria rhadinodes

Eulechria rhadinodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria rhadinosticha

Eulechria rhadinosticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria rhodobapta

Eulechria rhodobapta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria rhodoloma

Eulechria rhodoloma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Lower.

                                               

Eulechria rhymodes

Eulechria rhymodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria roborata

Eulechria roborata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria ruinosa

Eulechria ruinosa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eulechria salsicola

Eulechria salsicola is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria schalidota

Eulechria schalidota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria sciaphila

Eulechria sciaphila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turner.

                                               

Eulechria scioessa

Eulechria scioessa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria scioides

Eulechria scioides is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria sciophanes

Eulechria sciophanes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria scitula

Eulechria scitula is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Eulechria scotiodes

Eulechria scotiodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria scythropa

Eulechria scythropa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria semantica

Eulechria semantica is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria semelella

Eulechria semelella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Newman.

                                               

Eulechria semidalis

Eulechria semidalis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria semnostola

Eulechria semnostola is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Lower.

                                               

Eulechria sericopa

Eulechria sericopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Lower.