ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 284
                                               

Eumetrioptera crassa

Eumetrioptera crassa is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Mishchenko.

                                               

Eumetrioptera mistshenkoi

Eumetrioptera mistshenkoi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Bekuzin.

                                               

Eumetrioptera monochroma

Eumetrioptera monochroma is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Bey-Bienko.

                                               

Eumetrioptera obuchovae

Eumetrioptera obuchovae is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Mishchenko.

                                               

Eumetrioptera pavlovskyi

Eumetrioptera pavlovskyi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Miram.

                                               

Eumichthus

Eumichthus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door LeConte.

                                               

Eumichthus oedipus

Eumichthus oedipus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door LeConte.

                                               

Eumichtis adducta

Eumichtis adducta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Felder.

                                               

Eumichtis aurora

Eumichtis aurora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Turati.

                                               

Eumichtis chlorograpta

Eumichtis chlorograpta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dognin.

                                               

Eumichtis chlorosticta

Eumichtis chlorosticta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dyar.

                                               

Eumichtis copahuensis

Eumichtis copahuensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Köhler.

                                               

Eumichtis cuzcoensis

Eumichtis cuzcoensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Köhler.

                                               

Eumichtis dyssymetrica

Eumichtis dyssymetrica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Rungs.

                                               

Eumichtis exstrigata

Eumichtis exstrigata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eumichtis fiorii

Eumichtis fiorii is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Boursin.

                                               

Eumichtis hita

Eumichtis hita is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Dognin.

                                               

Eumichtis johanna

Eumichtis johanna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger.

                                               

Eumichtis jucunda

Eumichtis jucunda is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Jones.

                                               

Eumichtis jucundissima

Eumichtis jucundissima is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Zerny.

                                               

Eumichtis lea

Eumichtis lea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger.

                                               

Eumichtis lichenea

Eumichtis lichenea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1827 door Hübner.

                                               

Eumichtis mamestroides

Eumichtis mamestroides is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Jones.

                                               

Eumichtis mohina

Eumichtis mohina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Dognin.

                                               

Eumichtis nubilis

Eumichtis nubilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Köhler.

                                               

Eumichtis photophila

Eumichtis photophila is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eumichtis pullata

Eumichtis pullata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Berg.

                                               

Eumichtis rubrimixta

Eumichtis rubrimixta is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eumichtis rupicola

Eumichtis rupicola is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Turati.

                                               

Eumichtis subterminalis

Eumichtis subterminalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hampson.

                                               

Eumichtis susica

Eumichtis susica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Rungs.

                                               

Eumichtis variabile

Eumichtis variabile is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Stertz.

                                               

Eumicrodynerus europaeus

Eumicrodynerus europaeus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de plooivleugelwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Giordani Soika.

                                               

Eumicrodynerus longicorpus

Eumicrodynerus longicorpus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de plooivleugelwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Gusenleitner.

                                               

Eumicrosoma beneficum

Eumicrosoma beneficum is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Gahan.

                                               

Eumicrosoma phaeax

Eumicrosoma phaeax is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Nixon.

                                               

Eumicrotremus

Eumicrotremus is een geslacht van straalvinnige vissen uit de familie van snotolven. Het geslacht is voor het eerst wetenschappelijk beschreven in 1862 door Gill.

                                               

Eumicrotremus andriashevi

Eumicrotremus andriashevi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Perminov.

                                               

Eumicrotremus asperrimus

Eumicrotremus asperrimus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Tanaka.

                                               

Eumicrotremus barbatus

Eumicrotremus barbatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Lindberg & Legeza. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onz ...

                                               

Eumicrotremus derjugini

Eumicrotremus derjugini is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Popov.

                                               

Eumicrotremus eggvinii

Eumicrotremus eggvinii is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Koefoed.

                                               

Eumicrotremus fedorovi

Eumicrotremus fedorovi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Mandrytsa.

                                               

Eumicrotremus gyrinops

Eumicrotremus gyrinops is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Garman.

                                               

Eumicrotremus orbis

Eumicrotremus orbis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Günther.

                                               

Eumicrotremus pacificus

Eumicrotremus pacificus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Schmidt.

                                               

Eumicrotremus phrynoides

Eumicrotremus phrynoides is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Gilbert & Burke.

                                               

Eumicrotremus schmidti

Eumicrotremus schmidti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Lindberg & Legeza.

                                               

Eumicrotremus soldatovi

Eumicrotremus soldatovi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Popov.

                                               

Eumicrotremus spinosus

Eumicrotremus spinosus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door Fabricius.