ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 285
                                               

Eumicrotremus tartaricus

Eumicrotremus tartaricus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Lindberg & Legeza.

                                               

Eumicrotremus terraenovae

Eumicrotremus terraenovae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snotolven. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Myers & Böhlke.

                                               

Eumida asterope

Eumida asterope is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsel ...

                                               

Eumida sanguinea

Eumida sanguinea is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangse ...

                                               

Eumigus ayresi

Eumigus ayresi is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Bolívar.

                                               

Eumigus cucullatus

Eumigus cucullatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Bolívar.

                                               

Eumigus monticolus

Eumigus monticolus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Rambur.

                                               

Eumigus punctatus

Eumigus punctatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Bolívar.

                                               

Eumigus rubioi

Eumigus rubioi is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Harz.

                                               

Eumimesis

Eumimesis is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Eumimesis affinis

Eumimesis affinis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Magno & Monné.

                                               

Eumimesis carbonelli

Eumimesis carbonelli is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Lane.

                                               

Eumimesis decoratus

Eumimesis decoratus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Fuchs.

                                               

Eumimesis germana

Eumimesis germana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Lane.

                                               

Eumimesis heilipoides

Eumimesis heilipoides is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Eumimesis trilineata

Eumimesis trilineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Magno & Monné.

                                               

Euminucia camerunica

Euminucia camerunica is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euminucia conflua

Euminucia conflua is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euminucia ligulifera

Euminucia ligulifera is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euminucia orthogona

Euminucia orthogona is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eumiota compressa

Eumiota compressa is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Diapriidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Kieffer.

                                               

Eumiota longepetiolata

Eumiota longepetiolata is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Diapriidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Thomson.

                                               

Eumiota longiventris

Eumiota longiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Diapriidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Kieffer.

                                               

Eumitra apheles

Eumitra apheles is een slakkensoort uit de familie van de Mitridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Lozouet.

                                               

Eumitra caledonica

Eumitra caledonica is een slakkensoort uit de familie van de Mitridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Lozouet.

                                               

Eumitra imbricata

Eumitra imbricata is een slakkensoort uit de familie van de Mitridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Lozouet.

                                               

Eumitra richeri

Eumitra richeri is een slakkensoort uit de familie van de Mitridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Lozouet.

                                               

Eumiturga commutata

Eumiturga commutata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick.

                                               

Eumiturga flocculosa

Eumiturga flocculosa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Eumiturga promotella

Eumiturga promotella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eumolpus asclepiadeus

Eumolpus asclepiadeus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door Pallas.

                                               

Eumops auripendulus

Eumops auripendulus is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Shaw in 1800.

                                               

Eumops dabbenei

Eumops dabbenei is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1914.

                                               

Eumops glaucinus

Eumops glaucinus is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Wagner in 1843.

                                               

Eumops hansae

Eumops hansae is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Sanborn in 1932.

                                               

Eumops maurus

Eumops maurus is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1901.

                                               

Eumops trumbulli

Eumops trumbulli is een zoogdier uit de familie van de bulvleermuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1901.

                                               

Eumorpha macasensis

Eumorpha macasensis is een vlinder uit de familie van de pijlstaarten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Benjamin Preston Clark.

                                               

Eumorphobotys eumorphalis

Eumorphobotys eumorphalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Caradja.

                                               

Eumorphobotys obscuralis

Eumorphobotys obscuralis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Caradja.

                                               

Eumorphometra aurora

Eumorphometra aurora is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1938 gepubliceerd door David Dilwyn John.

                                               

Eumorphometra concinna

Eumorphometra concinna is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1915 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eumorphometra fraseri

Eumorphometra fraseri is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1938 gepubliceerd door David Dilwyn John.

                                               

Eumorphometra hirsuta

Eumorphometra hirsuta is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1888 gepubliceerd door Philip Herbert Carpenter.

                                               

Eumorphometra marri

Eumorphometra marri is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1938 gepubliceerd door David Dilwyn John.

                                               

Eumorphus carinatus

Eumorphus carinatus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Gerstaecker.

                                               

Eumorphus constrictus

Eumorphus constrictus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Arrow.

                                               

Eumorphus elegans

Eumorphus elegans is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Strohecker.

                                               

Eumorphus eurynotus

Eumorphus eurynotus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Strohecker.

                                               

Eumorphus ocellatus

Eumorphus ocellatus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Arrow.