ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 286
                                               

Eumorphus ocellatus

Eumorphus ocellatus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Arrow.

                                               

Eumorphus politus

Eumorphus politus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Gerstaecker.

                                               

Eumorsea balli

Eumorsea balli is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hebard.

                                               

Eumorsea pinaleno

Eumorsea pinaleno is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Rehn & Grant.

                                               

Eumorsea truncaticeps

Eumorsea truncaticeps is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Descamps.

                                               

Eumunida ampliata

Eumunida ampliata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door de Saint Laurent & Poupin.

                                               

Eumunida annulosa

Eumunida annulosa is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida australis

Eumunida australis is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida balssi

Eumunida balssi is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gordon.

                                               

Eumunida bella

Eumunida bella is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida bispinata

Eumunida bispinata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Baba.

                                               

Eumunida capillata

Eumunida capillata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida chani

Eumunida chani is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Baba & Lin.

                                               

Eumunida debilistriata

Eumunida debilistriata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Baba.

                                               

Eumunida depressa

Eumunida depressa is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door de Saint Laurent & Poupin.

                                               

Eumunida dofleini

Eumunida dofleini is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gordon.

                                               

Eumunida funambulus

Eumunida funambulus is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gordon.

                                               

Eumunida gordonae

Eumunida gordonae is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Baba.

                                               

Eumunida keijii

Eumunida keijii is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida laevimana

Eumunida laevimana is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gordon.

                                               

Eumunida macphersoni

Eumunida macphersoni is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door de Saint Laurent & Poupin.

                                               

Eumunida marginata

Eumunida marginata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida minor

Eumunida minor is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida multilineata

Eumunida multilineata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door de Saint Laurent & Poupin.

                                               

Eumunida pacifica

Eumunida pacifica is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gordon.

                                               

Eumunida picta

Eumunida picta is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Smith.

                                               

Eumunida similior

Eumunida similior is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Baba.

                                               

Eumunida smithii

Eumunida smithii is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Henderson.

                                               

Eumunida spinosa

Eumunida spinosa is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Macpherson.

                                               

Eumunida squamifera

Eumunida squamifera is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida sternomaculata

Eumunida sternomaculata is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door de Saint Laurent & Macpherson.

                                               

Eumunida treguieri

Eumunida treguieri is een tienpotigensoort uit de familie van de Eumunididae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door de Saint Laurent & Poupin.

                                               

Eumysia fuscatella

Eumysia fuscatella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hulst.

                                               

Eumysia idahoensis

Eumysia idahoensis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mackie.

                                               

Eumysia maidella

Eumysia maidella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Dyar.

                                               

Eumysia mysiella

Eumysia mysiella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Dyar.

                                               

Eumysia pallidipennella

Eumysia pallidipennella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hulst.

                                               

Eumysia semicana

Eumysia semicana is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Heinrich.

                                               

Eunapiodes granosus

Eunapiodes granosus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Stål.

                                               

Eunapius aetheriae

Eunapius aetheriae is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en ...

                                               

Eunapius ambiguus

Eunapius ambiguus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en b ...

                                               

Eunapius calcuttanus

Eunapius calcuttanus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius e ...

                                               

Eunapius carteri

Eunapius carteri is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en be ...

                                               

Eunapius conifer

Eunapius conifer is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en be ...

                                               

Eunapius crassissimus

Eunapius crassissimus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius ...

                                               

Eunapius fragilis

Eunapius fragilis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en b ...

                                               

Eunapius geei

Eunapius geei is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en behoo ...

                                               

Eunapius geminus

Eunapius geminus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en be ...

                                               

Eunapius igloviformis

Eunapius igloviformis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius ...

                                               

Eunapius michaelseni

Eunapius michaelseni is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius e ...