ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 287
                                               

Eunapius potamolepis

Eunapius potamolepis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius e ...

                                               

Eunapius ryuensis

Eunapius ryuensis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en b ...

                                               

Eunapius sinensis

Eunapius sinensis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en b ...

                                               

Eunapius subterraneus

Eunapius subterraneus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius ...

                                               

Eunapius tinei

Eunapius tinei is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Eunapius en beho ...

                                               

Eunaticina africana

Eunaticina africana is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Fernandes & Burnay.

                                               

Eunaticina albosutura

Eunaticina albosutura is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Verco.

                                               

Eunaticina emmeles

Eunaticina emmeles is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Melvill.

                                               

Eunaticina heimi

Eunaticina heimi is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Jordan & Hertlein.

                                               

Eunaticina inflata

Eunaticina inflata is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Tesch.

                                               

Eunaticina kraussi

Eunaticina kraussi is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door E. A. Smith.

                                               

Eunaticina lamarckiana

Eunaticina lamarckiana is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Récluz.

                                               

Eunaticina linneana

Eunaticina linneana is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Récluz.

                                               

Eunaticina margaritaeformis

Eunaticina margaritaeformis is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Dall.

                                               

Eunaticina mienisi

Eunaticina mienisi is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kilburn.

                                               

Eunaticina oblonga

Eunaticina oblonga is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Reeve.

                                               

Eunaticina papilla

Eunaticina papilla is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Gmelin.

                                               

Eunaticina umbilicata

Eunaticina umbilicata is een slakkensoort uit de familie van de Naticidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Quoy & Gaimard.

                                               

Eunebristis cinclidias

Eunebristis cinclidias is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eunebristis gyralea

Eunebristis gyralea is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eunebristis oncotera

Eunebristis oncotera is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Walsingham.

                                               

Eunebristis zachroa

Eunebristis zachroa is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eunebristis zingarella

Eunebristis zingarella is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Eunemobius carolinus

Eunemobius carolinus is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Scudder.

                                               

Eunemobius confusus

Eunemobius confusus is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Blatchley.

                                               

Eunemobius melodius

Eunemobius melodius is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Thomas & Alexander.

                                               

Eunemobius trinitatis

Eunemobius trinitatis is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Scudder.

                                               

Eunemorilla

Eunemorilla is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Townsend.

                                               

Euneognathia gigas

Euneognathia gigas is een pissebed uit de familie Gnathiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Beddard.

                                               

Euneomys mordax

Euneomys mordax is een zoogdier uit de familie van de Cricetidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1912.

                                               

Euneophlebia acutissima

Euneophlebia acutissima is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euneophlebia atrisparsa

Euneophlebia atrisparsa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson.

                                               

Euneophlebia pruinosa

Euneophlebia pruinosa is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euneophlebia spatulata

Euneophlebia spatulata is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eunephrops bairdii

Eunephrops bairdii is een kreeftensoort uit de familie van de Nephropidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Smith.

                                               

Eunephrops cadenasi

Eunephrops cadenasi is een kreeftensoort uit de familie van de Nephropidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Chace.

                                               

Eunephrops luckhursti

Eunephrops luckhursti is een kreeftensoort uit de familie van de Nephropidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Manning.

                                               

Eunephrops manningi

Eunephrops manningi is een kreeftensoort uit de familie van de Nephropidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Holthuis.

                                               

Eunephthya celata

Eunephthya celata is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door McFadden & van Ofwegen.

                                               

Eunephthya ericius

Eunephthya ericius is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door McFadden & van Ofwegen.

                                               

Eunephthya granulata

Eunephthya granulata is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door McFadden & van Ofwegen.

                                               

Eunephthya shirleyae

Eunephthya shirleyae is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door McFadden & van Ofwegen.

                                               

Eunephthya susanae

Eunephthya susanae is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Williams.

                                               

Eunephthya thyrsoidea

Eunephthya thyrsoidea is een zachte koralensoort uit de familie van de Nephtheidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Verrill.

                                               

Eunereis caeca

Eunereis caeca is een borstelworm uit de familie Nereididae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels. E ...

                                               

Eunereis longipes

Eunereis longipes is een borstelworm uit de familie Nereididae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels ...

                                               

Eunereis longissima

Eunereis longissima is een borstelworm uit de familie Nereididae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangse ...

                                               

Euneura lachni

Euneura lachni is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ashmead.

                                               

Euneura saetosa

Euneura saetosa is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Delucchi.

                                               

Euneura sirphidi

Euneura sirphidi is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.