ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 29
                                               

Epiperola paida

Epiperola paida is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Epiperola peluda

Epiperola peluda is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Epiperola perornata

Epiperola perornata is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Epiperola radiata

Epiperola radiata is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Gaede.

                                               

Epiperola sombra

Epiperola sombra is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Epiperola vafera

Epiperola vafera is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Epiperola vaferella

Epiperola vaferella is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dyar.

                                               

Epiperola vafinsa

Epiperola vafinsa is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Paul Dognin. De soort komt voor in Colombia, waar ze in 1908 werd verzameld nabij Cali.

                                               

Epiphanes senta

Epiphanes senta is een raderdiertjessoort uit de familie Epiphanidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Müller.

                                               

Epiphanocera

Epiphanocera is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Townsend.

                                               

Epiphellia pusilla

Epiphellia pusilla is een zeeanemonensoort uit de familie Isophelliidae. De anemoon komt uit het geslacht Epiphellia. Epiphellia pusilla werd in 1928 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Verrill.

                                               

Epiphora

Epiphora is een geslacht van vlinders uit de familie nachtpauwogen. De typesoort van het geslacht is Epiphora scribonia Wallengren, 1860.

                                               

Epiphora acuta

Epiphora acuta is een vlinder uit de familie nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Darge. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora aequatorialis

Epiphora aequatorialis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora aequitorialis

Epiphora aequitorialis is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Testout.

                                               

Epiphora albida

Epiphora albida is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Druce in 1886. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora antinorii

Epiphora antinorii is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Oberthür in 1880.

                                               

Epiphora atbarina

Epiphora atbarina is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Butler in 1877.

                                               

Epiphora bauhiniae

Epiphora bauhiniae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Guérin-Méneville in 1829.

                                               

Epiphora bedoci

Epiphora bedoci is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1929.

                                               

Epiphora berliozi

Epiphora berliozi is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Rougeot in 1948.

                                               

Epiphora boolana

Epiphora boolana is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Strand in 1909.

                                               

Epiphora boursini

Epiphora boursini is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora bouvieri

Epiphora bouvieri is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora brunnea

Epiphora brunnea is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1930.

                                               

Epiphora cadioui

Epiphora cadioui is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouyer in 2008.

                                               

Epiphora congolana

Epiphora congolana is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1929.

                                               

Epiphora conjuncta

Epiphora conjuncta is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1930.

                                               

Epiphora cordieri

Epiphora cordieri is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1928.

                                               

Epiphora cotei

Epiphora cotei is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora damarensis

Epiphora damarensis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Schultze in 1913.

                                               

Epiphora elianae

Epiphora elianae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Rougeot in 1974.

                                               

Epiphora eugeniae

Epiphora eugeniae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Darge. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora feae

Epiphora feae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Aurivillius in 1910.

                                               

Epiphora fournierae

Epiphora fournierae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Le Moult in 1945.

                                               

Epiphora gabonensis

Epiphora gabonensis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora getula

Epiphora getula is een vlinder uit de familie nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Maassen & Weymer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora hassoni

Epiphora hassoni is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouyer in 2008.

                                               

Epiphora imperator

Epiphora imperator is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Stoneham in 1933.

                                               

Epiphora intermedia

Epiphora intermedia is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Rougeot in 1955.

                                               

Epiphora kipengerensis

Epiphora kipengerensis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Darge in 2007.

                                               

Epiphora leae

Epiphora leae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Darge. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora lecerfi

Epiphora lecerfi is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Testout in 1935.

                                               

Epiphora liberiensis

Epiphora liberiensis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1928.

                                               

Epiphora lineata

Epiphora lineata is een vlinder uit de familie nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bouvier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiphora lugardi

Epiphora lugardi is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Kirby in 1894.

                                               

Epiphora macedoi

Epiphora macedoi is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Darge, Mendes & Bivar de Sousa in 2006.

                                               

Epiphora macrops

Epiphora macrops is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bouvier in 1929.

                                               

Epiphora magdalena

Epiphora magdalena is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Gruenberg in 1909.

                                               

Epiphora manowensis

Epiphora manowensis is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Gschwandner in 1923.