ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 294
                                               

Eunicea humilis

Eunicea humilis is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea humilis werd in 1857 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Milne Edwards.

                                               

Eunicea inexpectata

Eunicea inexpectata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea inexpectata werd in 1939 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stiasny.

                                               

Eunicea knighti

Eunicea knighti is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea knighti werd in 1961 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Bayer.

                                               

Eunicea laciniata

Eunicea laciniata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea laciniata werd in 1860 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Duchassaing & Michelotti.

                                               

Eunicea laxispica

Eunicea laxispica is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea laxispica werd in 1815 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Lamarck.

                                               

Eunicea lugubris

Eunicea lugubris is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea lugubris werd in 1860 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Duchassaing & Michelotti.

                                               

Eunicea madrepora

Eunicea madrepora is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea madrepora werd in 1846 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Dana.

                                               

Eunicea mammosa

Eunicea mammosa is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea mammosa werd in 1816 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Lamouroux.

                                               

Eunicea multicauda

Eunicea multicauda is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea multicauda werd in 1816 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Lamarck.

                                               

Eunicea pallida

Eunicea pallida is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea pallida werd in 1996 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Garcia Parrado & Alcolado.

                                               

Eunicea palmeri

Eunicea palmeri is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea palmeri werd in 1961 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Bayer.

                                               

Eunicea pinta

Eunicea pinta is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea pinta werd in 1958 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Bayer & Deichmann.

                                               

Eunicea sayoti

Eunicea sayoti is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea sayoti werd in 1860 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Duchassaing & Michelotti.

                                               

Eunicea sparsiflora

Eunicea sparsiflora is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea sparsiflora werd in 1916 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kunze.

                                               

Eunicea stromyeri

Eunicea stromyeri is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea stromyeri werd in 1860 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Duchassaing & Michelotti.

                                               

Eunicea succinea

Eunicea succinea is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea succinea werd in 1766 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pallas.

                                               

Eunicea tourneforti

Eunicea tourneforti is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea tourneforti werd in 1857 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Milne Edwards & Haime.

                                               

Eunicea turgida

Eunicea turgida is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicea. Eunicea turgida werd in 1834 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Ehrenberg.

                                               

Eunicella alba

Eunicella alba is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella alba werd in 1766 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esper.

                                               

Eunicella albatrossi

Eunicella albatrossi is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella albatrossi werd voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stiasny.

                                               

Eunicella albicans

Eunicella albicans is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella albicans werd in 1865 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kolliker.

                                               

Eunicella cavolini

Eunicella cavolini is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella cavolini werd in 1887 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Koch.

                                               

Eunicella filifica

Eunicella filifica is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella filifica werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Eunicella filiformis

Eunicella filiformis is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella filiformis werd in 1879 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Studer.

                                               

Eunicella filum

Eunicella filum is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella filum werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Eunicella furcata

Eunicella furcata is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella furcata werd voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Koch.

                                               

Eunicella gazella

Eunicella gazella is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella gazella werd in 1878 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Studer.

                                               

Eunicella gracilis

Eunicella gracilis is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella gracilis werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Eunicella granulata

Eunicella granulata is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella granulata werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Eunicella hendersoni

Eunicella hendersoni is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella hendersoni werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Willy Kükenthal. De soort was verzameld d ...

                                               

Eunicella kochi

Eunicella kochi is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella kochi werd in 1901 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Studer.

                                               

Eunicella labiata

Eunicella labiata is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella labiata werd in 1927 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Thomson.

                                               

Eunicella lata

Eunicella lata is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella lata werd in 1917 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Eunicella modesta

Eunicella modesta is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella modesta werd in 1883 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Verrill.

                                               

Eunicella palma

Eunicella palma is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella palma werd voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esper.

                                               

Eunicella papillifera

Eunicella papillifera is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella papillifera werd in 1857 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Edwards & Haime.

                                               

Eunicella papillosa

Eunicella papillosa is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella papillosa werd in 1797 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esper.

                                               

Eunicella pendula

Eunicella pendula is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella pendula werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Willy Kükenthal. De soort was verzameld door Fr ...

                                               

Eunicella pergamentacea

Eunicella pergamentacea is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella pergamentacea werd in 1882 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Ridley.

                                               

Eunicella pillsbury

Eunicella pillsbury is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella pillsbury werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Eunicella racemosa

Eunicella racemosa is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella racemosa werd in 1857 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Milne Edwards & Haime.

                                               

Eunicella rigida

Eunicella rigida is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella rigida werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Willy Kükenthal. De soort was ontdekt door de Dui ...

                                               

Eunicella singularis

Eunicella singularis is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella singularis werd in 1791 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esper.

                                               

Eunicella tricoronata

Eunicella tricoronata is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella tricoronata werd in 1971 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Velimirov.

                                               

Eunicella verrucosa

De zeewaaier is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eunicella. Eunicella verrucosa werd in 1766 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pallas.

                                               

Eunidia

Eunidia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Erichson.

                                               

Eunidia adlbaueri

Eunidia adlbaueri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia aethiopica

Eunidia aethiopica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia affinis

Eunidia affinis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia albescens

Eunidia albescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.