ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 297
                                               

Eumacroxiphus brachyurus

Eumacroxiphus brachyurus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Karny.

                                               

Eumacroxiphus brevicauda

Eumacroxiphus brevicauda is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Ingrisch.

                                               

Eumacroxiphus caudatus

Eumacroxiphus caudatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Ingrisch.

                                               

Eumacroxiphus diabolicus

Eumacroxiphus diabolicus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Karny.

                                               

Eumacroxiphus diffundatus

Eumacroxiphus diffundatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Ingrisch.

                                               

Eumacroxiphus imitatus

Eumacroxiphus imitatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Ingrisch.

                                               

Eumacroxiphus megapterus

Eumacroxiphus megapterus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Brongniart.

                                               

Eumacroxiphus vaginatus

Eumacroxiphus vaginatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pictet.

                                               

Eumacroxiphus varipes

Eumacroxiphus varipes is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Karny.

                                               

Eumacroxiphus willemsei

Eumacroxiphus willemsei is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Ingrisch.

                                               

Eumadasumma lucens

Eumadasumma lucens is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Lucien Chopard.

                                               

Eumaeus atala

Eumaeus atala is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Poey.

                                               

Eumaeus childrenae

Eumaeus childrenae is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Gray.

                                               

Eumaeus giganteus

Eumaeus giganteus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Röber.

                                               

Eumaeus godartii

Eumaeus godartii is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Boisduval.

                                               

Eumaeus hagmanni

Eumaeus hagmanni is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Röber.

                                               

Eumaeus toxana

Eumaeus toxana is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Boisduval.

                                               

Eumaeus toxea

Eumaeus toxea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Godart.

                                               

Eumandya pardalota

Eumandya pardalota is een inktvissensoort uit de familie van de Sepiolidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Reid als Euprymna pardalota.

                                               

Eumandya parva

Eumandya parva is een inktvissensoort uit de familie van de Sepiolidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Sasaki als Sepiola parva.

                                               

Eumandya phenax

Eumandya phenax is een inktvissensoort uit de familie van de Sepiolidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Voss als Euprymna phenax.

                                               

Eumannia arenbergeri

Eumannia arenbergeri is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Hausmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumannia bytinskii

Eumannia bytinskii is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Wehrli. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumannia codetaria

Eumannia codetaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Oberthür.

                                               

Eumannia fatimaria

Eumannia fatimaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Bang-Haas.

                                               

Eumannia lepraria

Eumannia lepraria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumannia oppositaria

Eumannia oppositaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumannia oranaria

Eumannia oranaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Eumannia oxygonaria

Eumannia oxygonaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Püngeler.

                                               

Eumannia psyloritaria

Eumannia psyloritaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Reisser. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumanningia pliarthron

Eumanningia pliarthron is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Crosnier.

                                               

Eumantispa araucariae

Eumantispa araucariae is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa araucariae is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Eumantispa bouchardi

Eumantispa bouchardi is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa bouchardi is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1909.

                                               

Eumantispa campioni

Eumantispa campioni is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa campioni is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Eumantispa ferruginea

Eumantispa ferruginea is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa ferruginea is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stitz in 1913.

                                               

Eumantispa fuscata

Eumantispa fuscata is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa fuscata is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Eumantispa harmandi

Eumantispa harmandi is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa harmandi is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1909.

                                               

Eumantispa lombokensis

Eumantispa lombokensis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa lombokensis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Eumantispa moluccensis

Eumantispa moluccensis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa moluccensis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Eumantispa taiwanensis

Eumantispa taiwanensis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eumantispa taiwanensis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kuwayama in 1925.

                                               

Eumara hiekei

Eumara hiekei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Straneo.

                                               

Eumara maindroni

Eumara maindroni is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Tschitscherine.

                                               

Eumara negrei

Eumara negrei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Straneo.

                                               

Eumara obscura

Eumara obscura is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Putzeys.

                                               

Eumarozia beckeri

Eumarozia beckeri is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Clarke.

                                               

Eumarozia elaeanthes

Eumarozia elaeanthes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eumarozia malachitana

Eumarozia malachitana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Zeller.

                                               

Eumasia arenatella

Eumasia arenatella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eumasia brunella

Eumasia brunella is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Hattenschwiler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eumasia communita

Eumasia communita is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.