ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 3
                                               

Epidapus lucifuga

Epidapus lucifuga is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Mohrig.

                                               

Epidapus macrohalteratus

Epidapus macrohalteratus is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Mohrig & Menzel.

                                               

Epidapus microthorax

Epidapus microthorax is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Börner.

                                               

Epidapus montivivus

Epidapus montivivus is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Mohrig.

                                               

Epidapus postdetriticola

Epidapus postdetriticola is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Mohrig & Röschmann.

                                               

Epidapus primulus

Epidapus primulus is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Rudzinski.

                                               

Epidapus schillei

Epidapus schillei is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Börner.

                                               

Epidapus spinosulus

Epidapus spinosulus is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Mohrig & Blasco-Zumeta.

                                               

Epidapus subdetriticola

Epidapus subdetriticola is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Mohrig & Röschmann.

                                               

Epidapus subgracilis

Epidapus subgracilis is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Menzel & Mohrig.

                                               

Epidapus subspinosulus

Epidapus subspinosulus is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Rudzinski & Baumjohann.

                                               

Epidares nolimetangere

Epidares nolimetangere is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Heteropterygidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Haan.

                                               

Epidauria africanella

Epidauria africanella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Turati.

                                               

Epidauria cantonella

Epidauria cantonella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Shibuya.

                                               

Epidauria chionocraspis

Epidauria chionocraspis is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epidauria discella

Epidauria discella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.

                                               

Epidauria fulvella

Epidauria fulvella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Kuznetsov.

                                               

Epidauria omranella

Epidauria omranella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Amsel.

                                               

Epidauria perfasciella

Epidauria perfasciella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epidauria phoeniciella

Epidauria phoeniciella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ragonot.

                                               

Epidauria polemarcha

Epidauria polemarcha is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epidauria strigosa

Epidauria strigosa is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epidauria transversariella

Epidauria transversariella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epideira gabensis

Epideira gabensis is een slakkensoort uit de familie van de Pseudomelatomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Epideira jaffaensis

Epideira jaffaensis is een slakkensoort uit de familie van de Pseudomelatomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Verco.

                                               

Epideira striata

Epideira striata is een slakkensoort uit de familie van de Pseudomelatomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1826 door Gray.

                                               

Epidelaxia albocruciata

Epidelaxia albocruciata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Epidelaxia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Eugène Simon.

                                               

Epidelaxia albostellata

Epidelaxia albostellata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Epidelaxia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Eugène Simon.

                                               

Epidelaxia obscura

Epidelaxia obscura is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Epidelaxia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Eugène Simon.

                                               

Epidemas cinerea

Epidemas cinerea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Smith.

                                               

Epidemas melanographa

Epidemas melanographa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Hampson.

                                               

Epidemas obscura

Epidemas obscura is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Smith.

                                               

Epidendrium aureum

Epidendrium aureum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Gittenberger & Gittenberger.

                                               

Epidendrium billeeanum

Epidendrium billeeanum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Scalina billeeana, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door DuShane & Bratcher. De soort werd lange tijd in het ge ...

                                               

Epidendrium dendrophylliae

Epidendrium dendrophylliae is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Epitonium dendrophylliae, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Bouchet & Warén. Deze soort is in 2005 door ...

                                               

Epidendrium reticulatum

Epidendrium reticulatum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Akibumia reticulata, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Habe. De soort werd lange tijd in het geslacht Alor ...

                                               

Epidendrium sordidum

Epidendrium sordidum is een slakkensoort uit de familie van de Epitoniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Gittenberger & Gittenberger.

                                               

Epidesma albicincta

Epidesma albicincta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Epidesma aurimacola

Epidesma aurimacola is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Epidesma capysca

Epidesma capysca is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Epidesma capyscoides

Epidesma capyscoides is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Epidesma crameri

Epidesma crameri is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Travassos.

                                               

Epidesma demonis

Epidesma demonis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Druce.

                                               

Epidesma dominicensis

Epidesma dominicensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Rothschild.

                                               

Epidesma endodasia

Epidesma endodasia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Epidesma erynnis

Epidesma erynnis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1777 door Fabricius.

                                               

Epidesma flavipuncta

Epidesma flavipuncta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Zerny.

                                               

Epidesma frances

Epidesma frances is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Epidesma gnoma

Epidesma gnoma is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Butler.

                                               

Epidesma gnomoides

Epidesma gnomoides is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.