ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 30
                                               

Epiplema negro

Epiplema negro is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema nictitans

Epiplema nictitans is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema nigricans

Epiplema nigricans is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Epiplema nigrifrons

Epiplema nigrifrons is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Epiplema nigrocapitata

Epiplema nigrocapitata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Snellen.

                                               

Epiplema nigrocupreata

Epiplema nigrocupreata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema nigrodorsata

Epiplema nigrodorsata is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema nigromaculata

Epiplema nigromaculata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Pagenstecher.

                                               

Epiplema nigropustulata

Epiplema nigropustulata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema nivea

Epiplema nivea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Epiplema niveinotata

Epiplema niveinotata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema niveipuncta

Epiplema niveipuncta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema nivosaria

Epiplema nivosaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Epiplema nubifasciaria

Epiplema nubifasciaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.

                                               

Epiplema nymphaeata

Epiplema nymphaeata is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema obliquefascia

Epiplema obliquefascia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Paul Dognin. Deze vlinder werd aangetroffen nabij "Micay" Lopez de Micay in Colo ...

                                               

Epiplema obliteraria

Epiplema obliteraria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema obliviaria

Epiplema obliviaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Walker.

                                               

Epiplema obvallataria

Epiplema obvallataria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Möschler.

                                               

Epiplema ocalea

Epiplema ocalea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Epiplema ochreofumosa

Epiplema ochreofumosa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema ochrimedia

Epiplema ochrimedia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Warren.

                                               

Epiplema oculifera

Epiplema oculifera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema ocusta

Epiplema ocusta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Swinhoe.

                                               

Epiplema okinawana

Epiplema okinawana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Matsumura.

                                               

Epiplema oliviaria

Epiplema oliviaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema opigena

Epiplema opigena is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Epiplema oppositata

Epiplema oppositata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema ora

Epiplema ora is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Druce.

                                               

Epiplema oriocharis

Epiplema oriocharis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door West.

                                               

Epiplema ornata

Epiplema ornata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Jones.

                                               

Epiplema oxytypa

Epiplema oxytypa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Turner.

                                               

Epiplema oyamana

Epiplema oyamana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Matsumura.

                                               

Epiplema pallidistriata

Epiplema pallidistriata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Epiplema pallifrons

Epiplema pallifrons is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Epiplema paradeicta

Epiplema paradeicta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema particolor

Epiplema particolor is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema parvaria

Epiplema parvaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema pauliani

Epiplema pauliani is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema pauxillata

Epiplema pauxillata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Snellen.

                                               

Epiplema pectinicornis

Epiplema pectinicornis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Epiplema perineti

Epiplema perineti is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema perpulchra

Epiplema perpulchra is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema petasitis

Epiplema petasitis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Toll.

                                               

Epiplema peyrierasi

Epiplema peyrierasi is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema plagifera

Epiplema plagifera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Epiplema planilinea

Epiplema planilinea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Swinhoe.

                                               

Epiplema poecilaria

Epiplema poecilaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Swinhoe.

                                               

Epiplema polei

Epiplema polei is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson.

                                               

Epiplema praeflorata

Epiplema praeflorata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Möschler.