ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 304
                                               

Euophrys monadnock

Euophrys monadnock is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door James Henry Emerton. ...

                                               

Euophrys mottli

Euophrys mottli is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Gábor von Kolosváry.

                                               

Euophrys namulinensis

Euophrys namulinensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Hsen Hsu Hu.

                                               

Euophrys nanchonensis

Euophrys nanchonensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys nangqianensis

Euophrys nangqianensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Hsen Hsu Hu.

                                               

Euophrys nepalica

Euophrys nepalica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Marek Żabka.

                                               

Euophrys newtoni

Euophrys newtoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Elizabeth Maria Gifford ...

                                               

Euophrys nigrescens

Euophrys nigrescens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Lodovico di Caporiacco.

                                               

Euophrys nigripalpis

Euophrys nigripalpis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys nigritarsis

Euophrys nigritarsis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys nigromaculata

Euophrys nigromaculata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Hippolyte Lucas.

                                               

Euophrys omnisuperstes

Euophrys omnisuperstes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Fred R. Wanless. ...

                                               

Euophrys patagonica

Euophrys patagonica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys patellaris

Euophrys patellaris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door J. Denis.

                                               

Euophrys pelzelni

Euophrys pelzelni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys peruviana

Euophrys peruviana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys pexa

Euophrys pexa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys poloi

Euophrys poloi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Marek Żabka.

                                               

Euophrys proszynskii

Euophrys proszynskii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Dmitri Viktorovich ...

                                               

Euophrys pseudogambosa

Euophrys pseudogambosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Embrik Strand.

                                               

Euophrys pulchella

Euophrys pulchella is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Elizabeth Maria Giffo ...

                                               

Euophrys purcelli

Euophrys purcelli is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Elizabeth Maria Giffor ...

                                               

Euophrys quadricolor

Euophrys quadricolor is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys quadripunctata

Euophrys quadripunctata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Hippolyte Lucas.

                                               

Euophrys quadrispinosa

Euophrys quadrispinosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door George Newbold La ...

                                               

Euophrys rapida

Euophrys rapida is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Carl Ludwig Koch.

                                               

Euophrys rosenhaueri

Euophrys rosenhaueri is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Ludwig Carl Christi ...

                                               

Euophrys rubroclypea

Euophrys rubroclypea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Dyal.

                                               

Euophrys rufa

Euophrys rufa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Dyal.

                                               

Euophrys rufibarbis

Euophrys rufibarbis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys rufimana

Euophrys rufimana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys rusticana

Euophrys rusticana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Hercule Nicolet.

                                               

Euophrys saitiformis

Euophrys saitiformis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys sanctimatei

Euophrys sanctimatei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys sedula

Euophrys sedula is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys semiglabrata

Euophrys semiglabrata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys semirufa

Euophrys semirufa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys sima

Euophrys sima is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Ralph Vary Chamberlin.

                                               

Euophrys sinapicolor

Euophrys sinapicolor is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.

                                               

Euophrys striolata

Euophrys striolata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Carl Ludwig Koch.

                                               

Euophrys sulphurea

Euophrys sulphurea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Ludwig Carl Christian ...

                                               

Euophrys sutrix

Euophrys sutrix is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Holmberg.

                                               

Euophrys talassica

Euophrys talassica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Dmitri Viktorovich Lo ...

                                               

Euophrys tehuelche

Euophrys tehuelche is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door María Elena Galiano.

                                               

Euophrys terrestris

Euophrys terrestris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Eugène Simon.

                                               

Euophrys testaceozonata

Euophrys testaceozonata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Lodovico di Capo ...

                                               

Euophrys turkmenica

Euophrys turkmenica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Dmitri Viktorovich L ...

                                               

Euophrys uralensis

Euophrys uralensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Dmitri Viktorovich Lo ...

                                               

Euophrys valens

Euophrys valens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Friedrich Wilhelm Bösenb ...

                                               

Euophrys vestita

Euophrys vestita is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Władysław Taczanowski.