ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 305
                                               

Euophrys wanyan

Euophrys wanyan is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Berry, Joseph A. Beatty ...

                                               

Euophrys wenxianensis

Euophrys wenxianensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Yang & Guo Tang.

                                               

Euophrys ysobolii

Euophrys ysobolii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Elizabeth Maria Giffor ...

                                               

Euophrys yulungensis

Euophrys yulungensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euophrys. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Marek Żabka.

                                               

Euopius abnormicornis

Euopius abnormicornis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius albipalpus

Euopius albipalpus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius altriceps

Euopius altriceps is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius analis

Euopius analis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius aulonotoides

Euopius aulonotoides is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1979.

                                               

Euopius bachmayeri

Euopius bachmayeri is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1979.

                                               

Euopius basiarmatus

Euopius basiarmatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius bennetti

Euopius bennetti is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius christophori

Euopius christophori is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1978.

                                               

Euopius completus

Euopius completus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius cubitalis

Euopius cubitalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius curviscutum

Euopius curviscutum is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euopius efis

Euopius efis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1980.

                                               

Euopius elaris

Euopius elaris is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1980.

                                               

Euopius encoensis

Euopius encoensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius foveolaris

Euopius foveolaris is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius grenadanus

Euopius grenadanus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius inaequalis

Euopius inaequalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius jacobsoni

Euopius jacobsoni is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1966.

                                               

Euopius kasyi

Euopius kasyi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euopius lagofrioensis

Euopius lagofrioensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1964.

                                               

Euopius lamellatus

Euopius lamellatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1980.

                                               

Euopius lombokensis

Euopius lombokensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 2000.

                                               

Euopius lossis

Euopius lossis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1980.

                                               

Euopius macrops

Euopius macrops is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1965.

                                               

Euopius maximiliani

Euopius maximiliani is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius milvus

Euopius milvus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Papp in 1985.

                                               

Euopius nabirensis

Euopius nabirensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1971.

                                               

Euopius normalus

Euopius normalus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius otwayensis

Euopius otwayensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euopius paganus

Euopius paganus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius pilatus

Euopius pilatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euopius pocalis

Euopius pocalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euopius pygmosoma

Euopius pygmosoma is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius quisus

Euopius quisus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1980.

                                               

Euopius recurrentis

Euopius recurrentis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius rugificus

Euopius rugificus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1969.

                                               

Euopius sculpturatus

Euopius sculpturatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Weng & Chen in 2005.

                                               

Euopius scutellaris

Euopius scutellaris is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius simplificatus

Euopius simplificatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1967.

                                               

Euopius tambourinicus

Euopius tambourinicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer in 1988.

                                               

Euoplia

Euoplia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Hope.

                                               

Euoplia polyspila

Euoplia polyspila is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Hope.

                                               

Euoplos annulipes

Euoplos annulipes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Carl Ludwig Koch.

                                               

Euoplos bairnsdale

Euoplos bairnsdale is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Barbara York Main.

                                               

Euoplos ballidu

Euoplos ballidu is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Barbara York Main.