ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 306
                                               

Euoplos hoggi

Euoplos hoggi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Eugène Simon.

                                               

Euoplos inornatus

Euoplos inornatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door William Joseph Rainbow ...

                                               

Euoplos mcmillani

Euoplos mcmillani is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Barbara York Main.

                                               

Euoplos ornatus

Euoplos ornatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door William Joseph Rainbow & ...

                                               

Euoplos similaris

Euoplos similaris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door William Joseph Rainbow ...

                                               

Euoplos spinnipes

Euoplos spinnipes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door William Joseph Rainbow.

                                               

Euoplos tasmanicus

Euoplos tasmanicus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Vernon Victor Hickman.

                                               

Euoplos variabilis

Euoplos variabilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door William Joseph Rainbo ...

                                               

Euoplos variabilis flavomaculata

Euoplos variabilis flavomaculata is een spinnenondersoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Wi ...

                                               

Euoplos victoriensis

Euoplos victoriensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Barbara York Main.

                                               

Euoplos zorodes

Euoplos zorodes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de valdeurspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euoplos. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door William Joseph Rainbow & ...

                                               

Euops falcatus

Euops falcatus is een keversoort uit de familie sigarenmakers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Guerin-Meneville.

                                               

Euops puncticollis

Euops puncticollis is een keversoort uit de familie sigarenmakers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Carl Henrik Boheman.

                                               

Euops rudis

Euops rudis is een keversoort uit de familie sigarenmakers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Lea.

                                               

Eupachytoma gigantea

Eupachytoma gigantea is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1800 door Illiger.

                                               

Eupachytoma maculicollis

Eupachytoma maculicollis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Karsch.

                                               

Eupachytoma mechowi

Eupachytoma mechowi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Weise.

                                               

Eupachytoma oblonga

Eupachytoma oblonga is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eupachytoma obscura

Eupachytoma obscura is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Gahan.

                                               

Eupachytoma orientalis

Eupachytoma orientalis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Laboissiere.

                                               

Eupachytoma quedenfeldti

Eupachytoma quedenfeldti is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Weise.

                                               

Eupachytoma rugosa

Eupachytoma rugosa is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eupachytoma similis

Eupachytoma similis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eupachytoma smaragdina

Eupachytoma smaragdina is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Weise.

                                               

Eupachytoma truncata

Eupachytoma truncata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Weise.

                                               

Eupachytoma variegata

Eupachytoma variegata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Laboissiere.

                                               

Eupackardia

Eupackardia semicaeca Cockerell, 1914 = Eupackardia calleta Eupackardia caeca Draudt, 1929 = Eupackardia calleta Westwood, 1853 Eupackardia digueti Bouvier, 1936 = Eupackardia calleta Eupackardia polyommata Tepper, 1882 = Eupackardia calleta

                                               

Eupagia canilinea

Eupagia canilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Prout.

                                               

Eupagia curvifascia

Eupagia curvifascia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eupagia determinata

Eupagia determinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Eupagia nigerrima

Eupagia nigerrima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe.

                                               

Eupagia robertsoni

Eupagia robertsoni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Prout.

                                               

Eupagia valida

Eupagia valida is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Warren.

                                               

Eupagopteryx affinis

Eupagopteryx affinis is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupagopteryx albolunatus

Eupagopteryx albolunatus is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kenrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupagopteryx songeana

Eupagopteryx songeana is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupalaestrus campestratus

Eupalaestrus campestratus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eupalaestrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugène Simo ...

                                               

Eupalaestrus guyanus

Eupalaestrus guyanus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eupalaestrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Eugène Simon.

                                               

Eupalaestrus spinosissimus

Eupalaestrus spinosissimus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eupalaestrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Cândido Fi ...

                                               

Eupalamus andersoni

Eupalamus andersoni is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Heinrich in 1961.

                                               

Eupalamus ferrugineus

Eupalamus ferrugineus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1901.

                                               

Eupalamus flavoventralis

Eupalamus flavoventralis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1926.

                                               

Eupalamus giganteus

Eupalamus giganteus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1928.

                                               

Eupalamus japonicus

Eupalamus japonicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1926.

                                               

Eupalamus lacteator

Eupalamus lacteator is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gravenhorst in 1829.

                                               

Eupalamus lamentator

Eupalamus lamentator is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thunberg in 1822.

                                               

Eupalamus longisuperomediae

Eupalamus longisuperomediae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1937.

                                               

Eupalamus malaisei

Eupalamus malaisei is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Heinrich in 1980.

                                               

Eupalamus melacneme

Eupalamus melacneme is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Heinrich in 1961.

                                               

Eupalamus oscillator

Eupalamus oscillator is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Constantin Wesmael in 1845.