ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 311
                                               

Eupelmus compressiventris

Eupelmus compressiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Eupelmus conigerae

Eupelmus conigerae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Ashmead.

                                               

Eupelmus cooki

Eupelmus cooki is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Girault.

                                               

Eupelmus crawfordi

Eupelmus crawfordi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus cromwelli

Eupelmus cromwelli is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Girault.

                                               

Eupelmus cupreicollis

Eupelmus cupreicollis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Ashmead.

                                               

Eupelmus curculionis

Eupelmus curculionis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ferrière.

                                               

Eupelmus curiosus

Eupelmus curiosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Narendran & Anil.

                                               

Eupelmus cursor

Eupelmus cursor is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brues.

                                               

Eupelmus curticinctus

Eupelmus curticinctus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Gibson.

                                               

Eupelmus curvator

Eupelmus curvator is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Yang.

                                               

Eupelmus curvistylus

Eupelmus curvistylus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Eupelmus cushmani

Eupelmus cushmani is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Crawford.

                                               

Eupelmus cyaneicollis

Eupelmus cyaneicollis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Ashmead.

                                               

Eupelmus cyaneus

Eupelmus cyaneus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Gourlay.

                                               

Eupelmus cyaniceps

Eupelmus cyaniceps is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Ashmead.

                                               

Eupelmus cynipidis

Eupelmus cynipidis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Ashmead.

                                               

Eupelmus dagatiguyi

Eupelmus dagatiguyi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Eupelmus dryas

Eupelmus dryas is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus dryorhizoxeni

Eupelmus dryorhizoxeni is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Ashmead.

                                               

Eupelmus dumasi

Eupelmus dumasi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus dysombrias

Eupelmus dysombrias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus dysoplias

Eupelmus dysoplias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus elegans

Eupelmus elegans is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Blanchard.

                                               

Eupelmus elgonensis

Eupelmus elgonensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Risbec.

                                               

Eupelmus elizabethae

Eupelmus elizabethae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Girault.

                                               

Eupelmus elongatus

Eupelmus elongatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Eupelmus eneubulus

Eupelmus eneubulus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Walker.

                                               

Eupelmus epicaste

Eupelmus epicaste is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Francis Walker.

                                               

Eupelmus epilamprops

Eupelmus epilamprops is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus epimelas

Eupelmus epimelas is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus erythrothorax

Eupelmus erythrothorax is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Cameron.

                                               

Eupelmus euoplias

Eupelmus euoplias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus euprepes

Eupelmus euprepes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus eurorientalis

Eupelmus eurorientalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Özdikmen.

                                               

Eupelmus eustichus

Eupelmus eustichus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus excellens

Eupelmus excellens is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Westwood.

                                               

Eupelmus falcatus

Eupelmus falcatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Nikolskaya.

                                               

Eupelmus fasciiventris

Eupelmus fasciiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Cameron.

                                               

Eupelmus fieldingi

Eupelmus fieldingi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus finlayi

Eupelmus finlayi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Girault.

                                               

Eupelmus fissicollis

Eupelmus fissicollis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Eupelmus flavicrurus

Eupelmus flavicrurus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Yang.

                                               

Eupelmus flavipes

Eupelmus flavipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Cameron.

                                               

Eupelmus floridanus

Eupelmus floridanus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Howard.

                                               

Eupelmus formosae

Eupelmus formosae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Eupelmus frederici

Eupelmus frederici is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus frondei

Eupelmus frondei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Alexandre Arsène Girault.

                                               

Eupelmus fulgens

Eupelmus fulgens is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Nikolskaya.

                                               

Eupelmus fulvipes

Eupelmus fulvipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Förster.