ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 314
                                               

Eunidia albolineata

Eunidia albolineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Breuning.

                                               

Eunidia albolineatipennis

Eunidia albolineatipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Breuning.

                                               

Eunidia albonotata

Eunidia albonotata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Pic.

                                               

Eunidia albopicta

Eunidia albopicta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia albosignata

Eunidia albosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Breuning.

                                               

Eunidia alboterminata

Eunidia alboterminata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eunidia alboterminatoides

Eunidia alboterminatoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia albovariegata

Eunidia albovariegata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eunidia allardi

Eunidia allardi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Breuning.

                                               

Eunidia alternata

Eunidia alternata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Aurivillius.

                                               

Eunidia andamanica

Eunidia andamanica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia angolana

Eunidia angolana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Lepesme.

                                               

Eunidia annulata

Eunidia annulata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius.

                                               

Eunidia annulicornis

Eunidia annulicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Breuning.

                                               

Eunidia anteflava

Eunidia anteflava is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Lepesme & Breuning.

                                               

Eunidia apicalis

Eunidia apicalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Aurivillius.

                                               

Eunidia apicefusca

Eunidia apicefusca is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia apicemaculata

Eunidia apicemaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia argentea

Eunidia argentea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Sudre & Téocchi.

                                               

Eunidia aspersa

Eunidia aspersa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Gahan.

                                               

Eunidia atripennis

Eunidia atripennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Pu & Yang.

                                               

Eunidia atripes

Eunidia atripes is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eunidia aureicollis

Eunidia aureicollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Breuning.

                                               

Eunidia auricollis

Eunidia auricollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eunidia batesii

Eunidia batesii is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Olliff.

                                               

Eunidia bella

Eunidia bella is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eunidia bicolor

Eunidia bicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Gardner.

                                               

Eunidia bifasciata

Eunidia bifasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Aurivillius.

                                               

Eunidia bifuscoplagiata

Eunidia bifuscoplagiata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia bigriseovittata

Eunidia bigriseovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Breuning.

                                               

Eunidia biplagiata

Eunidia biplagiata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius.

                                               

Eunidia bituberata

Eunidia bituberata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia boafoi

Eunidia boafoi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Breuning.

                                               

Eunidia bremeri

Eunidia bremeri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Breuning.

                                               

Eunidia breuningae

Eunidia breuningae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Villiers.

                                               

Eunidia brunneopunctata

Eunidia brunneopunctata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Aurivillius.

                                               

Eunidia brunneovittata

Eunidia brunneovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia brunneovittipennis

Eunidia brunneovittipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia caffra

Eunidia caffra is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Fåhraeus.

                                               

Eunidia camerunica

Eunidia camerunica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia castanoptera

Eunidia castanoptera is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Aurivillius.

                                               

Eunidia ceylanica

Eunidia ceylanica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Eunidia clarkeana

Eunidia clarkeana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia clathrata

Eunidia clathrata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Breuning.

                                               

Eunidia coiffaiti

Eunidia coiffaiti is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia conradti

Eunidia conradti is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eunidia cordifera

Eunidia cordifera is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Aurivillius.

                                               

Eunidia crassicornis

Eunidia crassicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia cruciata

Eunidia cruciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius.

                                               

Eunidia cyanoptera

Eunidia cyanoptera is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Aurivillius.