ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 315
                                               

Eunidia cylindricollis

Eunidia cylindricollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Breuning.

                                               

Eunidia deceptrix

Eunidia deceptrix is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius.

                                               

Eunidia densealbosparsa

Eunidia densealbosparsa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia dilacerata

Eunidia dilacerata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius.

                                               

Eunidia discobivittata

Eunidia discobivittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia discomaculata

Eunidia discomaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Eunidia discounivittata

Eunidia discounivittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Breuning.

                                               

Eunidia discovittata

Eunidia discovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia diversimembris

Eunidia diversimembris is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Breuning.

                                               

Eunidia diversipes

Eunidia diversipes is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Breuning.

                                               

Eunidia divisa

Eunidia divisa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Pascoe.

                                               

Eunidia dolosa

Eunidia dolosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Pascoe.

                                               

Eunidia dolosoides

Eunidia dolosoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Teocchi, Jiroux & Sudre.

                                               

Eunidia duffyana

Eunidia duffyana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eunidia duffyi

Eunidia duffyi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eunidia duplicata

Eunidia duplicata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Pascoe.

                                               

Eunidia endroedyi

Eunidia endroedyi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Breuning.

                                               

Eunidia entwistlei

Eunidia entwistlei is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Breuning.

                                               

Eunidia euzonata

Eunidia euzonata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Gahan.

                                               

Eunidia exigua

Eunidia exigua is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Aurivillius.

                                               

Eunidia fallaciosa

Eunidia fallaciosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia fasciata

Eunidia fasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Gahan.

                                               

Eunidia femoralis

Eunidia femoralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Aurivillius.

                                               

Eunidia flava

Eunidia flava is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Breuning.

                                               

Eunidia flavicans

Eunidia flavicans is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia flavoapicata

Eunidia flavoapicata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia flavointerruptovittata

Eunidia flavointerruptovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Breuning.

                                               

Eunidia flavomarmorata

Eunidia flavomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia flavoornata

Eunidia flavoornata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Breuning.

                                               

Eunidia flavopicta

Eunidia flavopicta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia flavosignata

Eunidia flavosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia flavovariegata

Eunidia flavovariegata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Breuning.

                                               

Eunidia flavovittata

Eunidia flavovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Breuning.

                                               

Eunidia forticornis

Eunidia forticornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Eunidia fulvescens

Eunidia fulvescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Breuning.

                                               

Eunidia fulvida

Eunidia fulvida is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Pascoe.

                                               

Eunidia fusca

Eunidia fusca is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscoapicalis

Eunidia fuscoapicalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscoapicipennis

Eunidia fuscoapicipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscomaculata

Eunidia fuscomaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscomaculatoides

Eunidia fuscomaculatoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscomarmorata

Eunidia fuscomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscosignata

Eunidia fuscosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscostictica

Eunidia fuscostictica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscovittata

Eunidia fuscovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscovitticollis

Eunidia fuscovitticollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Breuning.

                                               

Eunidia fuscovittithorax

Eunidia fuscovittithorax is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Breuning.

                                               

Eunidia ghanaensis

Eunidia ghanaensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia gracilis

Eunidia gracilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia griseitarsis

Eunidia griseitarsis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Breuning.