ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 316
                                               

Eupeodes neoperplexus

Eupeodes neoperplexus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Curran.

                                               

Eupeodes nigroventris

Eupeodes nigroventris is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Fluke.

                                               

Eupeodes nuba

Eupeodes nuba is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Wiedemann.

                                               

Eupeodes ochrostoma

Eupeodes ochrostoma is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Zetterstedt.

                                               

Eupeodes perplexus

Eupeodes perplexus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Osburn.

                                               

Eupeodes pingreensis

Eupeodes pingreensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Fluke.

                                               

Eupeodes pomus

Eupeodes pomus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Curran.

                                               

Eupeodes punctifer

Eupeodes punctifer is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Frey.

                                               

Eupeodes rufipunctatus

Eupeodes rufipunctatus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Curran.

                                               

Eupeodes sculleni

Eupeodes sculleni is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Fluke.

                                               

Eupeodes snowi

Eupeodes snowi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Wehr.

                                               

Eupeodes subsimus

Eupeodes subsimus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Fluke.

                                               

Eupeodes talus

Eupeodes talus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Fluke.

                                               

Eupeodes tirolensis

Eupeodes tirolensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Dusek & Laska.

                                               

Eupeodes vandergooti

Eupeodes vandergooti is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Dusek & Laska. De soort is vernoemd naar de Nederlandse entomoloog Volkert van ...

                                               

Eupeodes venablesi

Eupeodes venablesi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Curran.

                                               

Eupeodes volucris

Eupeodes volucris is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Osten Sacken.

                                               

Euperilampus ameca

Euperilampus ameca is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus aureicornis

Euperilampus aureicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus beharae

Euperilampus beharae is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Euperilampus brasiliensis

Euperilampus brasiliensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Euperilampus enigma

Euperilampus enigma is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus gloriosus

Euperilampus gloriosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euperilampus hymenopterae

Euperilampus hymenopterae is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Euperilampus iodes

Euperilampus iodes is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus krombeini

Euperilampus krombeini is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Burks.

                                               

Euperilampus lepreos

Euperilampus lepreos is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Walker.

                                               

Euperilampus luteicrus

Euperilampus luteicrus is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus magnus

Euperilampus magnus is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus mediterraneus

Euperilampus mediterraneus is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Boucek.

                                               

Euperilampus scutellatus

Euperilampus scutellatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Euperilampus sinensis

Euperilampus sinensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Boucek.

                                               

Euperilampus solox

Euperilampus solox is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus spina

Euperilampus spina is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Boucek.

                                               

Euperilampus tanyglossa

Euperilampus tanyglossa is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Darling.

                                               

Euperilampus triangularis

Euperilampus triangularis is een vliesvleugelig insect uit de familie Perilampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Say.

                                               

Euperissus catapyrrha

Euperissus catapyrrha is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Euperissus coprosmae

Euperissus coprosmae is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Swezey.

                                               

Euperissus ferruginea

Euperissus ferruginea is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Swezey.

                                               

Euperissus fulvogrisea

Euperissus fulvogrisea is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Euperissus fuscopurpurata

Euperissus fuscopurpurata is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Zimmerman.

                                               

Euperissus margella

Euperissus margella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Euperissus petroptilota

Euperissus petroptilota is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Euperissus pittospori

Euperissus pittospori is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Swezey.

                                               

Eupetersia angavokely

Eupetersia angavokely is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Pauly & Brooks.

                                               

Eupetersia arnoldi

Eupetersia arnoldi is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Blüthgen.

                                               

Eupetersia atra

Eupetersia atra is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Pauly & Brooks.

                                               

Eupetersia atrocoerulea

Eupetersia atrocoerulea is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Pauly & Brooks.

                                               

Eupetersia bequaerti

Eupetersia bequaerti is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyer.

                                               

Eupetersia clypeata

Eupetersia clypeata is een vliesvleugelig insect uit de familie Halictidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Benoist.