ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 317
                                               

Eunidia mussardi

Eunidia mussardi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Lepesme & Breuning.

                                               

Eunidia nebulosa

Eunidia nebulosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Erichson.

                                               

Eunidia nigeriae

Eunidia nigeriae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Breuning.

                                               

Eunidia nigricans

Eunidia nigricans is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eunidia nigroapicalis

Eunidia nigroapicalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Pic.

                                               

Eunidia nigroapicaloides

Eunidia nigroapicaloides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Breuning.

                                               

Eunidia nigrolateralis

Eunidia nigrolateralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia nigrosignata

Eunidia nigrosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Stephan von Breuning.

                                               

Eunidia nigroterminata

Eunidia nigroterminata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Breuning.

                                               

Eunidia nigrovittata

Eunidia nigrovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia nigrovittipennis

Eunidia nigrovittipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Breuning.

                                               

Eunidia obliquealbovittata

Eunidia obliquealbovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Hunt & Breuning.

                                               

Eunidia obliquealbovittatoides

Eunidia obliquealbovittatoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Breuning.

                                               

Eunidia obliquevittata

Eunidia obliquevittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Eunidia obliquevittipennis

Eunidia obliquevittipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Breuning.

                                               

Eunidia obliquevittulipennis

Eunidia obliquevittulipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia ochraceovittata

Eunidia ochraceovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia ochreoapicalis

Eunidia ochreoapicalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Breuning.

                                               

Eunidia ochreomarmorata

Eunidia ochreomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia ochreopicta

Eunidia ochreopicta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Breuning.

                                               

Eunidia octoplagiata

Eunidia octoplagiata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Breuning.

                                               

Eunidia okahandjae

Eunidia okahandjae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Eunidia olivacea

Eunidia olivacea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia opima

Eunidia opima is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Holzschuh.

                                               

Eunidia ornata

Eunidia ornata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eunidia paramarmorata

Eunidia paramarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Breuning.

                                               

Eunidia pararothkirchi

Eunidia pararothkirchi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia parasenegalensis

Eunidia parasenegalensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia paraspilota

Eunidia paraspilota is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Teocchi, Jiroux & Sudre.

                                               

Eunidia partegriseicornis

Eunidia partegriseicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Breuning.

                                               

Eunidia partenigroantennalis

Eunidia partenigroantennalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Breuning.

                                               

Eunidia partenigrofemoralis

Eunidia partenigrofemoralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Breuning.

                                               

Eunidia philippinarum

Eunidia philippinarum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Aurivillius.

                                               

Eunidia pilicornis

Eunidia pilicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia piperita

Eunidia piperita is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Gahan.

                                               

Eunidia plagiata

Eunidia plagiata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Gahan.

                                               

Eunidia postfasciata

Eunidia postfasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Breuning.

                                               

Eunidia preapicefasciata

Eunidia preapicefasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eunidia propinqua

Eunidia propinqua is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia pseudannulicornis

Eunidia pseudannulicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Breuning.

                                               

Eunidia pseudocastanoptera

Eunidia pseudocastanoptera is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia pseudosenilis

Eunidia pseudosenilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Breuning.

                                               

Eunidia pseudosocia

Eunidia pseudosocia is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Eunidia pujoli

Eunidia pujoli is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Teocchi, Sudre & Jiroux.

                                               

Eunidia pulchra

Eunidia pulchra is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Eunidia punctulicollis

Eunidia punctulicollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eunidia pygmaea

Eunidia pygmaea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Fåhraeus.

                                               

Eunidia quadrialbosignata

Eunidia quadrialbosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Breuning.

                                               

Eunidia quadrialbovittata

Eunidia quadrialbovittata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Breuning.

                                               

Eunidia quadricincta

Eunidia quadricincta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Aurivillius.