ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 32
                                               

Epiphragma meridionalis

Epiphragma meridionalis is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Epiphragma ocellare

Epiphragma ocellare is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Palearctisch en Nearctisch gebied.

                                               

Epiphragma solatrix

Epiphragma solatrix is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Epiphragma terraereginae

Epiphragma terraereginae is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Epiphragma (Eupolyphragma) angusticrenulum

Epiphragma angusticrenulum is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Orientaals gebied.

                                               

Epiphragma (Eupolyphragma) joculator

Epiphragma joculator is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Epiphragma (Eupolyphragma) multiplex

Epiphragma multiplex is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Epiphragma (Parepiphragma) perideles

Epiphragma perideles is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Epiphrixus adriaticus

Epiphrixus adriaticus is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Nierstrasz & Brender à Brandis.

                                               

Epiphryne autocharis

Epiphryne autocharis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Meyrick.

                                               

Epiphryne charidema

Epiphryne charidema is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Epiphryne undosata

Epiphryne undosata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Epiphryne verriculata

Epiphryne verriculata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Epiphryne xanthaspis

Epiphryne xanthaspis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Epiphyas ammotypa

Epiphyas ammotypa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas arcaria

Epiphyas arcaria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas aulacana

Epiphyas aulacana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas balioptera

Epiphyas balioptera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas caryotis

Epiphyas caryotis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas cerussata

Epiphyas cerussata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas chlidana

Epiphyas chlidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas dotatana

Epiphyas dotatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Epiphyas epichorda

Epiphyas epichorda is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas erysibodes

Epiphyas erysibodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas eucyrta

Epiphyas eucyrta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas eugramma

Epiphyas eugramma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Lower.

                                               

Epiphyas euphara

Epiphyas euphara is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas euraphodes

Epiphyas euraphodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas flebilis

Epiphyas flebilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Epiphyas haematephora

Epiphyas haematephora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas haematodes

Epiphyas haematodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas hemiphoena

Epiphyas hemiphoena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas hyperacria

Epiphyas hyperacria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas iodes

Epiphyas iodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas lathraea

Epiphyas lathraea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas liadelpha

Epiphyas liadelpha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas loxotoma

Epiphyas loxotoma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas lycodes

Epiphyas lycodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas lypra

Epiphyas lypra is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas mnemosynana

Epiphyas mnemosynana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas oresigona

Epiphyas oresigona is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Epiphyas peloxythana

Epiphyas peloxythana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas philopoana

Epiphyas philopoana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas plastica

Epiphyas plastica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas polia

Epiphyas polia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas postvittana

Epiphyas postvittana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epiphyas scleropa

Epiphyas scleropa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas sobriana

Epiphyas sobriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Epiplagiops

Epiplagiops is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Blanchard.

                                               

Epiplatymetra allidaria

Epiplatymetra allidaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.