ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 320
                                               

Euphalacra lacunata

Euphalacra lacunata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Holloway.

                                               

Euphalacra nigridorsata

Euphalacra nigridorsata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Euphalacra nigridorsoides

Euphalacra nigridorsoides is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Holloway.

                                               

Euphalacra postmediangulata

Euphalacra postmediangulata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Holloway.

                                               

Euphalacra semisecta

Euphalacra semisecta is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Warren.

                                               

Euphalacra trifenestrata

Euphalacra trifenestrata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Euphasiopteryx brevicornis

Euphasiopteryx brevicornis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Townsend.

                                               

Euphasiopteryx dominicana

Euphasiopteryx dominicana is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Townsend.

                                               

Euphasiopteryx ochracea

Euphasiopteryx ochracea is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Bigot.

                                               

Euphasiopteryx reinhardi

Euphasiopteryx reinhardi is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Sabrosky.

                                               

Euphasma ornatum

Euphasma ornatum is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Conle, Hennemann & Gutiérrez.

                                               

Euphasma salpingus

Euphasma salpingus is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Westwood.

                                               

Euphastia nubila

Euphastia nubila is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Druce.

                                               

Euphastia ophidera

Euphastia ophidera is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Dognin.

                                               

Euphausia americana

Euphausia americana is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hansen.

                                               

Euphausia brevis

Euphausia brevis is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hansen.

                                               

Euphausia diomedeae

Euphausia diomedeae is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Ortmann.

                                               

Euphausia distinguenda

Euphausia distinguenda is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hansen.

                                               

Euphausia eximia

Euphausia eximia is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hansen.

                                               

Euphausia fallax

Euphausia fallax is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hansen.

                                               

Euphausia frigida

Euphausia frigida is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hansen.

                                               

Euphausia gibba

Euphausia gibba is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door G. O. Sars.

                                               

Euphausia gibboides

Euphausia gibboides is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Ortmann.

                                               

Euphausia hanseni

Euphausia hanseni is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Zimmer.

                                               

Euphausia hemigibba

Euphausia hemigibba is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hansen.

                                               

Euphausia krohnii

Euphausia krohnii is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door Brandt.

                                               

Euphausia lamelligera

Euphausia lamelligera is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hansen.

                                               

Euphausia longirostris

Euphausia longirostris is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hansen.

                                               

Euphausia lucens

Euphausia lucens is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hansen.

                                               

Euphausia mucronata

Euphausia mucronata is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door G. O. Sars.

                                               

Euphausia mutica

Euphausia mutica is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hansen.

                                               

Euphausia nana

Euphausia nana is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Brinton.

                                               

Euphausia paragibba

Euphausia paragibba is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hansen.

                                               

Euphausia pseudogibba

Euphausia pseudogibba is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Ortmann.

                                               

Euphausia recurva

Euphausia recurva is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hansen.

                                               

Euphausia sanzoi

Euphausia sanzoi is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Torelli.

                                               

Euphausia sibogae

Euphausia sibogae is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hansen.

                                               

Euphausia similis

Euphausia similis is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door G.O. Sars.

                                               

Euphausia spinifera

Euphausia spinifera is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door G.O. Sars.

                                               

Euphausia tenera

Euphausia tenera is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hansen.

                                               

Euphausia triacantha

Euphausia triacantha is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Holt & Tattersall.

                                               

Euphausia vallentini

Euphausia vallentini is een krillsoort uit de familie van de Euphausiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Stebbing.

                                               

Euphemus fasciatus

Euphemus fasciatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Drury.

                                               

Euphemus funcrarius

Euphemus funcrarius is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Bertoloni.

                                               

Euphemus plasoni

Euphemus plasoni is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Candèze.

                                               

Euphemus quadrimaculatus

Euphemus quadrimaculatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1790 door Olivier.

                                               

Euphilomedes africana

Euphilomedes africana is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Philomedidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Klie.

                                               

Euphilomedes asper

Euphilomedes asper is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Philomedidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door G.W. Mueller.

                                               

Euphilomedes carcharodonta

Euphilomedes carcharodonta is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Philomedidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Smith.

                                               

Euphilomedes chupacabra

Euphilomedes chupacabra is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Philomedidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Lum, Schwab & Oakley.