ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 328
                                               

Euphyia correlata

Euphyia correlata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euphyia corrivulata

Euphyia corrivulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Warren.

                                               

Euphyia cortada

Euphyia cortada is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Euphyia cortadoides

Euphyia cortadoides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Euphyia costimaculata

Euphyia costimaculata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Euphyia crispa

Euphyia crispa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Euphyia crocaria

Euphyia crocaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Euphyia crocota

Euphyia crocota is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Turner.

                                               

Euphyia cryeropa

Euphyia cryeropa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meyrick.

                                               

Euphyia cyarda

Euphyia cyarda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euphyia cydalima

Euphyia cydalima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Turner.

                                               

Euphyia definita

Euphyia definita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Euphyia deltoidata

Euphyia deltoidata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euphyia densata

Euphyia densata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Grossbeck.

                                               

Euphyia discomelaina

Euphyia discomelaina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Wehrli.

                                               

Euphyia disconnexa

Euphyia disconnexa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.

                                               

Euphyia distinctata

Euphyia distinctata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euphyia doliopis

Euphyia doliopis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meyrick.

                                               

Euphyia ebuleata

Euphyia ebuleata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Euphyia elaeoptera

Euphyia elaeoptera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Prout.

                                               

Euphyia emberizata

Euphyia emberizata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Euphyia eolinda

Euphyia eolinda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Prout.

                                               

Euphyia euphileta

Euphyia euphileta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Turner.

                                               

Euphyia euria

Euphyia euria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Prout.

                                               

Euphyia excentrata

Euphyia excentrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Euphyia expolita

Euphyia expolita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Philpott.

                                               

Euphyia extensata

Euphyia extensata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euphyia farsica

Euphyia farsica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Brandt.

                                               

Euphyia fartaria

Euphyia fartaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Schaus.

                                               

Euphyia filaria

Euphyia filaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Eversmann.

                                               

Euphyia finitima

Euphyia finitima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Dognin.

                                               

Euphyia flavidula

Euphyia flavidula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot.

                                               

Euphyia flavilucens

Euphyia flavilucens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Euphyia floridata

Euphyia floridata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Euphyia fosteri

Euphyia fosteri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Euphyia fringillata

Euphyia fringillata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guen?0e.

                                               

Euphyia furciferata

Euphyia furciferata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euphyia gelatina

Euphyia gelatina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Euphyia glauca

Euphyia glauca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Euphyia goniodes

Euphyia goniodes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Euphyia goteada

Euphyia goteada is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Euphyia grisescens

Euphyia grisescens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Euphyia gustosa

Euphyia gustosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Euphyia haemophaea

Euphyia haemophaea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Euphyia halisma

Euphyia halisma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Euphyia harmonica

Euphyia harmonica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Clarke.

                                               

Euphyia hedai

Euphyia hedai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Yang.

                                               

Euphyia hemizona

Euphyia hemizona is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Meyrick.

                                               

Euphyia heteroleuca

Euphyia heteroleuca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meyrick.

                                               

Euphyia heteroptila

Euphyia heteroptila is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.