ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 331
                                               

Eupilema inexpectata

Eupilema inexpectata is een schijfkwal uit de familie Rhizostomatidae. De kwal komt uit het geslacht Eupilema. Eupilema inexpectata werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pages, Gili & Bouillon.

                                               

Eupileta hirsuta

Eupileta hirsuta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Eupileta subcaesia

Eupileta subcaesia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupilumnus actumnoides

Eupilumnus actumnoides is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door A. Milne-Edwards.

                                               

Eupilumnus africanus

Eupilumnus africanus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door A. Milne-Edwards.

                                               

Eupilumnus calmani

Eupilumnus calmani is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Balss.

                                               

Eupilumnus fragaria

Eupilumnus fragaria is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Yang, Dai & Ng.

                                               

Eupilumnus globosus

Eupilumnus globosus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Dana.

                                               

Eupilumnus kiiensis

Eupilumnus kiiensis is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Takeda & Nagai.

                                               

Eupilumnus laciniatus

Eupilumnus laciniatus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Sakai.

                                               

Eupilumnus stridulans

Eupilumnus stridulans is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Monod.

                                               

Eupilumnus xantusii

Eupilumnus xantusii is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eupithecia abdera

Eupithecia abdera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia abiecta

Eupithecia abiecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Vojnits.

                                               

Eupithecia abrepta

Eupithecia abrepta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia accurata

Eupithecia accurata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Eupithecia acidalioides

Eupithecia acidalioides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kaye.

                                               

Eupithecia acolpodes

Eupithecia acolpodes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Prout.

                                               

Eupithecia acragas

Eupithecia acragas is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia acutangula

Eupithecia acutangula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hampson.

                                               

Eupithecia acutipapillata

Eupithecia acutipapillata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia acutipennis

Eupithecia acutipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hulst.

                                               

Eupithecia acutula

Eupithecia acutula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turati & Krüger.

                                               

Eupithecia acyrtoterma

Eupithecia acyrtoterma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia addictata

Eupithecia addictata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia adelpha

Eupithecia adelpha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia adequata

Eupithecia adequata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pearsall.

                                               

Eupithecia adjemica

Eupithecia adjemica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Brandt.

                                               

Eupithecia adscriptaria

Eupithecia adscriptaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Staudinger.

                                               

Eupithecia adspersata

Eupithecia adspersata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Eupithecia aduncata

Eupithecia aduncata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia aegyptiaca

Eupithecia aegyptiaca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze.

                                               

Eupithecia aella

Eupithecia aella is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia aequabila

Eupithecia aequabila is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia aequata

Eupithecia aequata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Eupithecia aequistriaria

Eupithecia aequistriaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turati & Krüger.

                                               

Eupithecia affinata

Eupithecia affinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Pearsall.

                                               

Eupithecia affinitata

Eupithecia affinitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Eupithecia agnesata

Eupithecia agnesata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Taylor.

                                               

Eupithecia albertiata

Eupithecia albertiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze.

                                               

Eupithecia albibaltea

Eupithecia albibaltea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia albibasalis

Eupithecia albibasalis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia albibisecta

Eupithecia albibisecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia albicans

Eupithecia albicans is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia albicapitata

Eupithecia albicapitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Packard.

                                               

Eupithecia albicarnea

Eupithecia albicarnea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia albicentralis

Eupithecia albicentralis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Inoue.

                                               

Eupithecia albiceps

Eupithecia albiceps is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Eupithecia albicristulata

Eupithecia albicristulata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia albidulata

Eupithecia albidulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.