ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 332
                                               

Eupelmus matranus

Eupelmus matranus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Erdös.

                                               

Eupelmus mediterraneus

Eupelmus mediterraneus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kalina.

                                               

Eupelmus melancrias

Eupelmus melancrias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus melanotarsus

Eupelmus melanotarsus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus memnonius

Eupelmus memnonius is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Dalman.

                                               

Eupelmus merops

Eupelmus merops is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Eupelmus meteori

Eupelmus meteori is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Gahan.

                                               

Eupelmus microreticulatus

Eupelmus microreticulatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Yoshimoto & Ishii.

                                               

Eupelmus microzonus

Eupelmus microzonus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Förster.

                                               

Eupelmus mirabilis

Eupelmus mirabilis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kalina.

                                               

Eupelmus molokaiensis

Eupelmus molokaiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eupelmus monas

Eupelmus monas is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus montaignei

Eupelmus montaignei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus moroderi

Eupelmus moroderi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Bolivar y Pieltain.

                                               

Eupelmus muellneri

Eupelmus muellneri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Ruschka.

                                               

Eupelmus nelsonensis

Eupelmus nelsonensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus niger

Eupelmus niger is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eupelmus nigricauda

Eupelmus nigricauda is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Nikolskaya.

                                               

Eupelmus nigricoxus

Eupelmus nigricoxus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Yoshimoto & Ishii.

                                               

Eupelmus nihoaensis

Eupelmus nihoaensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Timberlake.

                                               

Eupelmus nirupama

Eupelmus nirupama is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Narendran.

                                               

Eupelmus nitidus

Eupelmus nitidus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Nikolskaya.

                                               

Eupelmus nitifrons

Eupelmus nitifrons is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Gibson.

                                               

Eupelmus nubifer

Eupelmus nubifer is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brues.

                                               

Eupelmus nyanzaensis

Eupelmus nyanzaensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.

                                               

Eupelmus oleae

Eupelmus oleae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Silvestri.

                                               

Eupelmus olierae

Eupelmus olierae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Brèthes.

                                               

Eupelmus olivieri

Eupelmus olivieri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Kieffer.

                                               

Eupelmus ombrias

Eupelmus ombrias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus oreias

Eupelmus oreias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus oribates

Eupelmus oribates is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus orientalis

Eupelmus orientalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Crawford.

                                               

Eupelmus orthopterae

Eupelmus orthopterae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Eupelmus pacificus

Eupelmus pacificus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Timberlake.

                                               

Eupelmus pallicornis

Eupelmus pallicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Gijswijt.

                                               

Eupelmus pallidipes

Eupelmus pallidipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Howard.

                                               

Eupelmus paraleucothrix

Eupelmus paraleucothrix is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus parasthenes

Eupelmus parasthenes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus paraxestops

Eupelmus paraxestops is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus parombrias

Eupelmus parombrias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus parvulus

Eupelmus parvulus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Eupelmus pauroxanthus

Eupelmus pauroxanthus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus pax

Eupelmus pax is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eupelmus peculiaris

Eupelmus peculiaris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Eupelmus pedatorioides

Eupelmus pedatorioides is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hedqvist.

                                               

Eupelmus pedatorius

Eupelmus pedatorius is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ferrière.

                                               

Eupelmus peles

Eupelmus peles is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus pelodes

Eupelmus pelodes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus pelopus

Eupelmus pelopus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus persimilis

Eupelmus persimilis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.