ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 333
                                               

Eupelmus petiolaris

Eupelmus petiolaris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Cameron.

                                               

Eupelmus phragmitis

Eupelmus phragmitis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Erdös.

                                               

Eupelmus pini

Eupelmus pini is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Taylor.

                                               

Eupelmus platyscapa

Eupelmus platyscapa is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Eupelmus pleuratus

Eupelmus pleuratus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Kalina.

                                               

Eupelmus pudicus

Eupelmus pudicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus pullus

Eupelmus pullus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Ruschka.

                                               

Eupelmus puparum

Eupelmus puparum is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Newport.

                                               

Eupelmus renani

Eupelmus renani is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus retrosus

Eupelmus retrosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Narendran & Anil.

                                               

Eupelmus rexonus

Eupelmus rexonus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Narendran & Anil.

                                               

Eupelmus rhodias

Eupelmus rhodias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus rhododorus

Eupelmus rhododorus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus rhyncogoni

Eupelmus rhyncogoni is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Perkins.

                                               

Eupelmus ridiaschinae

Eupelmus ridiaschinae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Brèthes.

                                               

Eupelmus robustus

Eupelmus robustus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Timberlake.

                                               

Eupelmus rohdendorfii

Eupelmus rohdendorfii is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Trjapitzin.

                                               

Eupelmus rostratus

Eupelmus rostratus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Ruschka.

                                               

Eupelmus rubicola

Eupelmus rubicola is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ashmead.

                                               

Eupelmus saharensis

Eupelmus saharensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kalina.

                                               

Eupelmus saissetiae

Eupelmus saissetiae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Silvestri.

                                               

Eupelmus santaremensis

Eupelmus santaremensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Eupelmus scarabaei

Eupelmus scarabaei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Girault.

                                               

Eupelmus schmiedeknechti

Eupelmus schmiedeknechti is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Ruschka.

                                               

Eupelmus scolyti

Eupelmus scolyti is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Liao.

                                               

Eupelmus seculatus

Eupelmus seculatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Ferrière.

                                               

Eupelmus semiputatus

Eupelmus semiputatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus setiger

Eupelmus setiger is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Crosby.

                                               

Eupelmus seyrigi

Eupelmus seyrigi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Eupelmus shakespearei

Eupelmus shakespearei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Alexandre Arsène Girault.

                                               

Eupelmus soror

Eupelmus soror is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Eupelmus soudanensis

Eupelmus soudanensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Ferrière.

                                               

Eupelmus spermophilus

Eupelmus spermophilus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Silvestri.

                                               

Eupelmus splendens

Eupelmus splendens is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Giraud.

                                               

Eupelmus splendidus

Eupelmus splendidus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Eupelmus splendissimus

Eupelmus splendissimus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eupelmus stenozus

Eupelmus stenozus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Askew.

                                               

Eupelmus stramineipes

Eupelmus stramineipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Nikolskaya.

                                               

Eupelmus subsetiger

Eupelmus subsetiger is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus sugonyaevi

Eupelmus sugonyaevi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Kalina.

                                               

Eupelmus swezeyi

Eupelmus swezeyi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Crawford.

                                               

Eupelmus synophri

Eupelmus synophri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door De Stefani.

                                               

Eupelmus tachardiae

Eupelmus tachardiae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Howard.

                                               

Eupelmus tanyaris

Eupelmus tanyaris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Gibson.

                                               

Eupelmus tenuicornis

Eupelmus tenuicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Kieffer.

                                               

Eupelmus terminaliae

Eupelmus terminaliae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Hafiz.

                                               

Eupelmus terryi

Eupelmus terryi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Bridwell.

                                               

Eupelmus testaceiventris

Eupelmus testaceiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Motschulsky.

                                               

Eupelmus testaceus

Eupelmus testaceus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Eupelmus thestalus

Eupelmus thestalus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.