ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 334




                                               

Eupelmus toowongi

Eupelmus toowongi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Girault.

                                               

Eupelmus trjapitzini

Eupelmus trjapitzini is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kalina.

                                               

Eupelmus unipunctipennis

Eupelmus unipunctipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Girault.

                                               

Eupelmus urozonus

Eupelmus urozonus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Dalman.

                                               

Eupelmus utahensis

Eupelmus utahensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Girault.

                                               

Eupelmus valsus

Eupelmus valsus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Narendran.

                                               

Eupelmus varicauda

Eupelmus varicauda is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Gibson.

                                               

Eupelmus vermai

Eupelmus vermai is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Bhatnagar.

                                               

Eupelmus vesicularis

Eupelmus vesicularis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1783 door Retzius.

                                               

Eupelmus vicentinus

Eupelmus vicentinus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door De Santis.

                                               

Eupelmus vindex

Eupelmus vindex is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Erdös.

                                               

Eupelmus virgilii

Eupelmus virgilii is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Girault.

                                               

Eupelmus volator

Eupelmus volator is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brues.

                                               

Eupelmus vuilleti

Eupelmus vuilleti is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Crawford.

                                               

Eupelmus vulgaris

Eupelmus vulgaris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eupelmus xambeui

Eupelmus xambeui is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Giard.

                                               

Eupelmus xanthodorus

Eupelmus xanthodorus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus xanthopus

Eupelmus xanthopus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Ashmead.

                                               

Eupelmus xanthotarsus

Eupelmus xanthotarsus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus xestias

Eupelmus xestias is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus xestops

Eupelmus xestops is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Perkins.

                                               

Eupelmus zandanus

Eupelmus zandanus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Narendran & Anil.

                                               

Eupelmus zangherii

Eupelmus zangherii is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Masi.

                                               

Eupelmus zumbensis

Eupelmus zumbensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Crosby.

                                               

Eupempelus

Eupempelus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Bates.

                                               

Eupempelus illuminus

Eupempelus illuminus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Mermudes & Napp.

                                               

Eupempelus olivaceus

Eupempelus olivaceus is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Bates.

                                               

Eupempelus spinithorax

Eupempelus spinithorax is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Mermudes & Napp.

                                               

Eupentacta exigua

Eupentacta exigua is een zeekomkommer uit de familie Sclerodactylidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1875 gepubliceerd door Hubert Ludwig.

                                               

Eupentacta fraudatrix

Eupentacta fraudatrix is een zeekomkommer uit de familie Sclerodactylidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1958 gepubliceerd door Dyakonov & Baranova.

                                               

Eupentacta pseudoquinquesemita

Eupentacta pseudoquinquesemita is een zeekomkommer uit de familie Sclerodactylidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1938 gepubliceerd door Elisabeth Deichmann.

                                               

Eupentacta quinquesemita

Eupentacta quinquesemita is een zeekomkommer uit de familie Sclerodactylidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1867 gepubliceerd door Emil Selenka.

                                               

Eupeodes aberrantis

Eupeodes aberrantis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Curran.

                                               

Eupeodes abiskoensis

Eupeodes abiskoensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Dusek & Laska.

                                               

Eupeodes americanus

Eupeodes americanus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Wiedemann.

                                               

Eupeodes borealis

Eupeodes borealis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Dusek & Laska.

                                               

Eupeodes canadensis

Eupeodes canadensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Curran.

                                               

Eupeodes confertus

Eupeodes confertus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Fluke.

                                               

Eupeodes curtus

Eupeodes curtus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hine.

                                               

Eupeodes duseki

Eupeodes duseki is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Mazanek & Bicik.

                                               

Eupeodes flaviceps

Eupeodes flaviceps is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Rondani.

                                               

Eupeodes flukei

Eupeodes flukei is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Jones.

                                               

Eupeodes fumipennis

Eupeodes fumipennis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Thomson.

                                               

Eupeodes gentneri

Eupeodes gentneri is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Fluke.

                                               

Eupeodes lambecki

Eupeodes lambecki is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Dusek & Laska.

                                               

Eupeodes lapponica

Eupeodes lapponica is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Zetterstedt.

                                               

Eupeodes lebanoensis

Eupeodes lebanoensis is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Fluke.

                                               

Eupeodes lucasi

Eupeodes lucasi is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Garcia & Laska.

                                               

Eupeodes medius

Eupeodes medius is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Jones.

                                               

Eupeodes montanus

Eupeodes montanus is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Curran.