ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 335
                                               

Eupithecia chincha

Eupithecia chincha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia chiricahuata

Eupithecia chiricahuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia chlorofasciata

Eupithecia chlorofasciata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Dietze.

                                               

Eupithecia chlorophora

Eupithecia chlorophora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Swinhoe.

                                               

Eupithecia chrodna

Eupithecia chrodna is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia chui

Eupithecia chui is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Inoue.

                                               

Eupithecia cimicifugata

Eupithecia cimicifugata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Pearsall.

                                               

Eupithecia cingulata

Eupithecia cingulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Christoph.

                                               

Eupithecia cinnamomata

Eupithecia cinnamomata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia circumacta

Eupithecia circumacta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia classicata

Eupithecia classicata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Pearsall.

                                               

Eupithecia clavifera

Eupithecia clavifera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Inoue.

                                               

Eupithecia coaequalis

Eupithecia coaequalis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia coagulata

Eupithecia coagulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guené.

                                               

Eupithecia cocciferata

Eupithecia cocciferata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Millière. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia coccinea

Eupithecia coccinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia cocoata

Eupithecia cocoata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Pearsall.

                                               

Eupithecia coetulata

Eupithecia coetulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eupithecia cognizata

Eupithecia cognizata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pearsall.

                                               

Eupithecia cohabitans

Eupithecia cohabitans is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia cohorticula

Eupithecia cohorticula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dietze.

                                               

Eupithecia collineata

Eupithecia collineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia coloradensis

Eupithecia coloradensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia columbiata

Eupithecia columbiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dyar.

                                               

Eupithecia columbrata

Eupithecia columbrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door MacDunnough.

                                               

Eupithecia comes

Eupithecia comes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Herbulot.

                                               

Eupithecia comparanda

Eupithecia comparanda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia compsodes

Eupithecia compsodes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meyrick.

                                               

Eupithecia concremata

Eupithecia concremata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia conduplicata

Eupithecia conduplicata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia conglomerata

Eupithecia conglomerata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia coniurata

Eupithecia coniurata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia conjunctiva

Eupithecia conjunctiva is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hampson. De soort komt voor in Afghanistan, India, Pakistan en Nepal op hoogtes van 11 ...

                                               

Eupithecia connexa

Eupithecia connexa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia consors

Eupithecia consors is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia consortaria

Eupithecia consortaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.

                                               

Eupithecia contexta

Eupithecia contexta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia convexa

Eupithecia convexa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia cooptata

Eupithecia cooptata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia corralensis

Eupithecia corralensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eupithecia corroborata

Eupithecia corroborata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia corticata

Eupithecia corticata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia costalis

Eupithecia costalis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eupithecia costiconvexa

Eupithecia costiconvexa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Inoue.

                                               

Eupithecia costimacularia

Eupithecia costimacularia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.

                                               

Eupithecia costipicta

Eupithecia costipicta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Warren. De soort komt voor in Jammu en Kasjmir, centraal China, India Sikkim en Afghani ...

                                               

Eupithecia costirufaria

Eupithecia costirufaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia costisignata

Eupithecia costisignata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dietze.

                                               

Eupithecia costivallata

Eupithecia costivallata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia cotidiana

Eupithecia cotidiana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.