ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 337
                                               

Eupithecia discretata

Eupithecia discretata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia disformata

Eupithecia disformata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Eupithecia dissertata

Eupithecia dissertata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Pungeler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia dissobapta

Eupithecia dissobapta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door de Engelse entomoloog Louis Beethoven Prout. De vlinder was verzameld op Madagascar door mev ...

                                               

Eupithecia dissonans

Eupithecia dissonans is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia dissors

Eupithecia dissors is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia distinctaria

Eupithecia distinctaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia divina

Eupithecia divina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia djakonovi

Eupithecia djakonovi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Shchetkin.

                                               

Eupithecia dohertyi

Eupithecia dohertyi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia dolia

Eupithecia dolia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door West.

                                               

Eupithecia dolosa

Eupithecia dolosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Vojnits.

                                               

Eupithecia dominaria

Eupithecia dominaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Shchetkin.

                                               

Eupithecia dormita

Eupithecia dormita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia druentiata

Eupithecia druentiata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia dryinombra

Eupithecia dryinombra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eupithecia dubiosa

Eupithecia dubiosa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia duena

Eupithecia duena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia duplex

Eupithecia duplex is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Sterneck.

                                               

Eupithecia dura

Eupithecia dura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia dustica

Eupithecia dustica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dyar.

                                               

Eupithecia eberti

Eupithecia eberti is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Vojnits.

                                               

Eupithecia ebriosa

Eupithecia ebriosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia ecplyta

Eupithecia ecplyta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia edna

Eupithecia edna is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia edwardsi

Eupithecia edwardsi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia egregiata

Eupithecia egregiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Mironov & Ratzel. De soort komt voor in Pakistan en Afghanistan.

                                               

Eupithecia elbursiata

Eupithecia elbursiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Schütze.

                                               

Eupithecia electreofasciata

Eupithecia electreofasciata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia elimata

Eupithecia elimata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dietze.

                                               

Eupithecia elissa

Eupithecia elissa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze.

                                               

Eupithecia emanata

Eupithecia emanata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dietze.

                                               

Eupithecia emporia

Eupithecia emporia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia endonephelea

Eupithecia endonephelea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eupithecia endotherma

Eupithecia endotherma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Dyar.

                                               

Eupithecia erecticoma

Eupithecia erecticoma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia erectinota

Eupithecia erectinota is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia ericeata

Eupithecia ericeata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Rambur. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia ericeti

Eupithecia ericeti is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia eszterkae

Eupithecia eszterkae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Vojnits.

                                               

Eupithecia euphrasiata

Eupithecia euphrasiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eupithecia eupitheciata

Eupithecia eupitheciata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eupithecia eupompa

Eupithecia eupompa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia euxinata

Eupithecia euxinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch.

                                               

Eupithecia evacuata

Eupithecia evacuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia evansi

Eupithecia evansi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia exactata

Eupithecia exactata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Staudinger. De soort komt voor in de berggebieden van Centraal-Azie.

                                               

Eupithecia excita

Eupithecia excita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia exheres

Eupithecia exheres is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia exicterata

Eupithecia exicterata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Mironov & Ratzel. De soort komt voor in het westen van de Himalaya, in Pakistan, India ...