ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 34
                                               

Epiphyas euraphodes

Epiphyas euraphodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas flebilis

Epiphyas flebilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Epiphyas haematephora

Epiphyas haematephora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas haematodes

Epiphyas haematodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas hemiphoena

Epiphyas hemiphoena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas hyperacria

Epiphyas hyperacria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epiphyas iodes

Epiphyas iodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas lathraea

Epiphyas lathraea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas liadelpha

Epiphyas liadelpha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas loxotoma

Epiphyas loxotoma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Epiphyas lycodes

Epiphyas lycodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas lypra

Epiphyas lypra is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas mnemosynana

Epiphyas mnemosynana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas oresigona

Epiphyas oresigona is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Epiphyas peloxythana

Epiphyas peloxythana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas philopoana

Epiphyas philopoana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epiphyas plastica

Epiphyas plastica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas polia

Epiphyas polia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epiphyas postvittana

Epiphyas postvittana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epiphyas scleropa

Epiphyas scleropa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epiphyas sobriana

Epiphyas sobriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Epiplagiops

Epiplagiops is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Blanchard.

                                               

Epiplatymetra allidaria

Epiplatymetra allidaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Epiplatymetra coloradaria

Epiplatymetra coloradaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Grote.

                                               

Epiplatymetra grotearia

Epiplatymetra grotearia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Packard.

                                               

Epiplatymetra lentifluata

Epiplatymetra lentifluata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epiplatys annulatus

Epiplatys annulatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door George Albert Boulenger.

                                               

Epiplatys ansorgii

Epiplatys ansorgii is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Boulenger.

                                               

Epiplatys barmoiensis

Epiplatys barmoiensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Scheel.

                                               

Epiplatys biafranus

Epiplatys biafranus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Radda.

                                               

Epiplatys bifasciatus

Epiplatys bifasciatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Steindachner.

                                               

Epiplatys chaperi

Epiplatys chaperi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Sauvage.

                                               

Epiplatys chevalieri

Epiplatys chevalieri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Jacques Pellegrin. Deze soort werd verzameld op een wetenschappelij ...

                                               

Epiplatys coccinatus

Epiplatys coccinatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Berkenkamp & Etzel.

                                               

Epiplatys dageti dageti

Epiplatys dageti is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Poll.

                                               

Epiplatys dageti monroviae

Epiplatys dageti monroviae is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Arnoult & Daget.

                                               

Epiplatys duboisi

Epiplatys duboisi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Poll.

                                               

Epiplatys esekanus

Epiplatys esekanus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Scheel.

                                               

Epiplatys etzeli

Epiplatys etzeli is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Berkenkamp.

                                               

Epiplatys fasciolatus

Epiplatys fasciolatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Günther.

                                               

Epiplatys grahami

Epiplatys grahami is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Boulenger.

                                               

Epiplatys guineensis

Epiplatys guineensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Romand.

                                               

Epiplatys hildegardae

Epiplatys hildegardae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Berkenkamp.

                                               

Epiplatys huberi

Epiplatys huberi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Radda & Pürzl.

                                               

Epiplatys infrafasciatus

Epiplatys infrafasciatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Günther.

                                               

Epiplatys josianae

Epiplatys josianae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Berkenkamp & Etzel.

                                               

Epiplatys lamottei

Epiplatys lamottei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Daget.

                                               

Epiplatys longiventralis

Epiplatys longiventralis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Boulenger.

                                               

Epiplatys maeseni

Epiplatys maeseni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Poll.

                                               

Epiplatys mesogramma

Epiplatys mesogramma is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Huber.