ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 346
                                               

Eupithecia pamirica

Eupithecia pamirica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Viidalepp. De soort komt voor in Centraal-Azie, op hoogtes van 1800 tot 3500 meter boven ...

                                               

Eupithecia panda

Eupithecia panda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia pantellata

Eupithecia pantellata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Millière. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia parallaxis

Eupithecia parallaxis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eupithecia parallelaria

Eupithecia parallelaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch. De soort komt voor in Afghanistan en Turkmenistan.

                                               

Eupithecia parcirufa

Eupithecia parcirufa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia partitecta

Eupithecia partitecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout.

                                               

Eupithecia paryphata

Eupithecia paryphata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bastelberger.

                                               

Eupithecia pauliani

Eupithecia pauliani is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia paupera

Eupithecia paupera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia pauxillaria

Eupithecia pauxillaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Boisduval. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia peckorum

Eupithecia peckorum is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Heitzman & Enns.

                                               

Eupithecia pediba

Eupithecia pediba is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia peguensis

Eupithecia peguensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia pekingiana

Eupithecia pekingiana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits.

                                               

Eupithecia pengata

Eupithecia pengata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze.

                                               

Eupithecia penicilla

Eupithecia penicilla is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Dognin.

                                               

Eupithecia penumbrata

Eupithecia penumbrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Pearsall.

                                               

Eupithecia perciliata

Eupithecia perciliata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.

                                               

Eupithecia perculsaria

Eupithecia perculsaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia peregrina

Eupithecia peregrina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia perendina

Eupithecia perendina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Vojnits.

                                               

Eupithecia perfica

Eupithecia perfica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Schaus.

                                               

Eupithecia perfusca

Eupithecia perfusca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hulst.

                                               

Eupithecia perfuscata

Eupithecia perfuscata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia perigrapta

Eupithecia perigrapta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia perolivata

Eupithecia perolivata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia perpaupera

Eupithecia perpaupera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Inoue.

                                               

Eupithecia perryvriesi

Eupithecia perryvriesi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Herbulot.

                                               

Eupithecia persimulata

Eupithecia persimulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door McDunnough.

                                               

Eupithecia personata

Eupithecia personata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pertacta

Eupithecia pertacta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia pertusata

Eupithecia pertusata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door McDunnough.

                                               

Eupithecia petersenaria

Eupithecia petersenaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Wnukowsky.

                                               

Eupithecia peterseni

Eupithecia peterseni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Wagner.

                                               

Eupithecia petersi

Eupithecia petersi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pettyi

Eupithecia pettyi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pettyioides

Eupithecia pettyioides is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pfeifferata

Eupithecia pfeifferata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Schütze.

                                               

Eupithecia pfeifferi

Eupithecia pfeifferi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Wehrli.

                                               

Eupithecia phaeocausta

Eupithecia phaeocausta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eupithecia phaiosata

Eupithecia phaiosata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia philippis

Eupithecia philippis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia phoebe

Eupithecia phoebe is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia phyllisae

Eupithecia phyllisae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Rindge.

                                               

Eupithecia physocleora

Eupithecia physocleora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout.

                                               

Eupithecia piccata

Eupithecia piccata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pearsall.

                                               

Eupithecia pictimargo

Eupithecia pictimargo is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia picturata

Eupithecia picturata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pieria

Eupithecia pieria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.