ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 347
                                               

Eupithecia pinata

Eupithecia pinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Cassino.

                                               

Eupithecia pippa

Eupithecia pippa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eupithecia placens

Eupithecia placens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia placidata

Eupithecia placidata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Taylor.

                                               

Eupithecia planipennis

Eupithecia planipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia platymesa

Eupithecia platymesa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia pliniata

Eupithecia pliniata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Staudinger.

                                               

Eupithecia plumasata

Eupithecia plumasata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia pluripunctaria

Eupithecia pluripunctaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Turati.

                                               

Eupithecia poecilata

Eupithecia poecilata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pungeler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia pollens

Eupithecia pollens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia polylibades

Eupithecia polylibades is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia ponderata

Eupithecia ponderata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dietze.

                                               

Eupithecia postulata

Eupithecia postulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia praealta

Eupithecia praealta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Wehrli. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia praecipitata

Eupithecia praecipitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia praepupillata

Eupithecia praepupillata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Weber.

                                               

Eupithecia praesignata

Eupithecia praesignata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch. De soort komt voor in Centraal-Azie.

                                               

Eupithecia prasinombra

Eupithecia prasinombra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eupithecia pretansata

Eupithecia pretansata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Grossbeck.

                                               

Eupithecia pretoriana

Eupithecia pretoriana is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia probata

Eupithecia probata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Cassino & Swett.

                                               

Eupithecia problematica

Eupithecia problematica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Schütze.

                                               

Eupithecia procera

Eupithecia procera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia producta

Eupithecia producta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia proflua

Eupithecia proflua is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia profuga

Eupithecia profuga is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia proinsigniata

Eupithecia proinsigniata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Inoue.

                                               

Eupithecia propagata

Eupithecia propagata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia propoxydata

Eupithecia propoxydata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze.

                                               

Eupithecia propria

Eupithecia propria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Vojnits.

                                               

Eupithecia proprivata

Eupithecia proprivata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia prostrata

Eupithecia prostrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door McDunnough.

                                               

Eupithecia proterva

Eupithecia proterva is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eupithecia pseudassimilata

Eupithecia pseudassimilata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Viidalepp & Mironov.

                                               

Eupithecia pseudexheres

Eupithecia pseudexheres is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pseudoabbreviata

Eupithecia pseudoabbreviata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pseudoicterata

Eupithecia pseudoicterata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Schütze.

                                               

Eupithecia pseudoplumbeolata

Eupithecia pseudoplumbeolata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits.

                                               

Eupithecia pseudosatyrata

Eupithecia pseudosatyrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Djakonov.

                                               

Eupithecia pseudotsugata

Eupithecia pseudotsugata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door MacKay.

                                               

Eupithecia psiadiata

Eupithecia psiadiata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Townsend. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia ptychospila

Eupithecia ptychospila is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia pulgata

Eupithecia pulgata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia pupila

Eupithecia pupila is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia purpureoviridis

Eupithecia purpureoviridis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Warren.

                                               

Eupithecia purpurissata

Eupithecia purpurissata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Grossbeck.

                                               

Eupithecia pyreneata

Eupithecia pyreneata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Mabille. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia pyricoetes

Eupithecia pyricoetes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia quadripunctata

Eupithecia quadripunctata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren.