ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 348
                                               

Euphyia undilinea

Euphyia undilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euphyia undulata

Euphyia undulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Leech.

                                               

Euphyia vallantinaria

Euphyia vallantinaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Oberthür.

                                               

Euphyia variegata

Euphyia variegata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Euphyia venustatis

Euphyia venustatis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Salmon.

                                               

Euphyia viettei

Euphyia viettei is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Herbulot.

                                               

Euphyia vilaria

Euphyia vilaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Warren.

                                               

Euphyia vinaceata

Euphyia vinaceata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Möschler.

                                               

Euphyia violetta

Euphyia violetta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Euphyia viridis

Euphyia viridis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Warren.

                                               

Euphyia yerba

Euphyia yerba is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Euphyia zalmoxis

Euphyia zalmoxis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Thierry-Mieg.

                                               

Euphyia zara

Euphyia zara is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Thierry-Mieg.

                                               

Euphyia zona

Euphyia zona is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door ognin.

                                               

Euphylax dovii

Euphylax dovii is een krabbensoort uit de familie van de Portunidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Euphylax robustus

Euphylax robustus is een krabbensoort uit de familie van de Portunidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door A. Milne-Edwards.

                                               

Euphylidorea consimilis consimilis

Euphylidorea consimilis is een ondersoort van de tweevleugelige Euphylidorea consimilis uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch gebied.

                                               

Euphylidorea crocotula

Euphylidorea crocotula is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Palearctisch gebied, en is voor het eerst geldig beschreven door Séguy.

                                               

Euphyllia ancora

Euphyllia ancora is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Veron & Pichon. De soort komt voor in de noordelijke Indische Oceaan, in het Ind ...

                                               

Euphyllia baliensis

Euphyllia baliensis is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Turak, Devantier & Erdman.

                                               

Euphyllia cristata

Euphyllia cristata is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Chevalier. De soort komt voor langs de kusten van Oost-Afrika, de Andamanse Ze ...

                                               

Euphyllia divisa

Euphyllia divisa is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Veron & Pichon. De soort komt voor in het Indo-Pacifisch gebied, bij Australie, ...

                                               

Euphyllia glabrescens

Euphyllia glabrescens is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1821 door Chamisso & Eysenhardt. De soort komt voor in de Rode Zee en de Golf van Ade ...

                                               

Euphyllia paradivisa

Euphyllia paradivisa is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Veron. De soort komt voor in het Indo-Pacifisch gebied en bij Amerikaans-Samoa. Ze s ...

                                               

Euphyllia paraglabrescens

Euphyllia paraglabrescens is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Veron. De soort komt voor bij de Filipijnen, Papoea-Nieuw-Guinea, Japan ...

                                               

Euphyllia yaeyamaensis

Euphyllia yaeyamaensis is een rifkoralensoort uit de familie van de Euphylliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Shirai. De soort komt voor in het Indo-Pacifisch gebied, in Zuidoost-Azie, ...

                                               

Euphysa aurata

Euphysa aurata is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa aurata werd in 1848 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Forbes.

                                               

Euphysa brevia

Euphysa brevia is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa brevia werd in 1947 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Uchida.

                                               

Euphysa flammea

Euphysa flammea is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa flammea werd in 1905 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Linko.

                                               

Euphysa intermedia

Euphysa intermedia is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Corymorphidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Schuchert.

                                               

Euphysa japonica

Euphysa japonica is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa japonica werd in 1909 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Maas.

                                               

Euphysa monotentaculata

Euphysa monotentaculata is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa monotentaculata werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Zamponi.

                                               

Euphysa peregrina

Euphysa peregrina is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa peregrina werd in 1899 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Murbach.

                                               

Euphysa problematica

Euphysa problematica is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa problematica werd in 1996 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Schuchert.

                                               

Euphysa ruthae

Euphysa ruthae is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa ruthae werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Norenburg & Morse.

                                               

Euphysa scintillans

Euphysa scintillans is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Corymorphidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Gershwin, Zeidler & Davie.

                                               

Euphysa tentaculata

Euphysa tentaculata is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa tentaculata werd in 1905 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Linko.

                                               

Euphysa tetrabrachia

Euphysa tetrabrachia is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa tetrabrachia werd in 1904 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Bigelow.

                                               

Euphysa vervoorti

Euphysa vervoorti is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysa. Euphysa vervoorti werd in 1998 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Brinckmann-Voss & Arai.

                                               

Euphysilla peterseni

Euphysilla peterseni is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysilla. Euphysilla peterseni werd in 1967 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allwein.

                                               

Euphysilla pyramidata

Euphysilla pyramidata is een hydroïdpoliep uit de familie Corymorphidae. De poliep komt uit het geslacht Euphysilla. Euphysilla pyramidata werd in 1955 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kramp.

                                               

Euphyto caesia

Euphyto caesia is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Reinhard.

                                               

Euphyto nomiivora

Euphyto nomiivora is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door James.

                                               

Euphyto pollinaris

Euphyto pollinaris is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Reinhard.

                                               

Euphyto rixosa

Euphyto rixosa is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Reinhard.

                                               

Euphyto ruficeps

Euphyto ruficeps is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Reinhard.

                                               

Euphyto subopaca

Euphyto subopaca is een vliegensoort uit de familie van de dambordvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Daniel William Coquillett.

                                               

Euphytosus schenklingi

Euphytosus schenklingi is een keversoort uit de familie van de kortschildkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Bernhauer.

                                               

Eupilema inexpectata

Eupilema inexpectata is een schijfkwal uit de familie Rhizostomatidae. De kwal komt uit het geslacht Eupilema. Eupilema inexpectata werd in 1992 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pages, Gili & Bouillon.

                                               

Eupileta hirsuta

Eupileta hirsuta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.