ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 349
                                               

Eupithecia rufipalpata

Eupithecia rufipalpata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dognin.

                                               

Eupithecia rufivenata

Eupithecia rufivenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia rusicadaria

Eupithecia rusicadaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze.

                                               

Eupithecia russeliata

Eupithecia russeliata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Swett.

                                               

Eupithecia russeola

Eupithecia russeola is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia ryukyuensis

Eupithecia ryukyuensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Inoue.

                                               

Eupithecia sabulosata

Eupithecia sabulosata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia sachalini

Eupithecia sachalini is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia sacrimontis

Eupithecia sacrimontis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Prout.

                                               

Eupithecia sacrosancta

Eupithecia sacrosancta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia sagittata

Eupithecia sagittata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia saisanaria

Eupithecia saisanaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Staudinger.

                                               

Eupithecia salami

Eupithecia salami is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia salti

Eupithecia salti is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia santolinata

Eupithecia santolinata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Mabille. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia saphenes

Eupithecia saphenes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eupithecia sardoa

Eupithecia sardoa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia scabrogata

Eupithecia scabrogata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Pearsall.

                                               

Eupithecia scalptata

Eupithecia scalptata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Christoph. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia schiefereri

Eupithecia schiefereri is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia schuetzeata

Eupithecia schuetzeata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Pinker. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia schwingenschussi

Eupithecia schwingenschussi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Zerny.

                                               

Eupithecia scione

Eupithecia scione is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia sclerata

Eupithecia sclerata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia scopariata

Eupithecia scopariata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Rambur. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia scoriodes

Eupithecia scoriodes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Meyrick.

                                               

Eupithecia scortillata

Eupithecia scortillata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dietze.

                                               

Eupithecia scribai

Eupithecia scribai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Prout.

                                               

Eupithecia sectila

Eupithecia sectila is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia sectilinea

Eupithecia sectilinea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia secura

Eupithecia secura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia seditiosa

Eupithecia seditiosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia segregata

Eupithecia segregata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pearsall.

                                               

Eupithecia sellia

Eupithecia sellia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia sellimima

Eupithecia sellimima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Dyar.

                                               

Eupithecia semicalva

Eupithecia semicalva is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia semiflavata

Eupithecia semiflavata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia semigraphata

Eupithecia semigraphata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Bruand. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia semilignata

Eupithecia semilignata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia semilotaria

Eupithecia semilotaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Mab.

                                               

Eupithecia semilugens

Eupithecia semilugens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door dogn.

                                               

Eupithecia seminigra

Eupithecia seminigra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia semipallida

Eupithecia semipallida is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia semirufescens

Eupithecia semirufescens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia semivacua

Eupithecia semivacua is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dognin.

                                               

Eupithecia senorita

Eupithecia senorita is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Mironov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia separata

Eupithecia separata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger.

                                               

Eupithecia serenata

Eupithecia serenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Staudinger.

                                               

Eupithecia sergiana

Eupithecia sergiana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Vardikyan.

                                               

Eupithecia sewardata

Eupithecia sewardata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Bolte.