ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 351
                                               

Eupithecia affinata

Eupithecia affinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Pearsall.

                                               

Eupithecia affinitata

Eupithecia affinitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Eupithecia agnesata

Eupithecia agnesata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Taylor.

                                               

Eupithecia albertiata

Eupithecia albertiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze.

                                               

Eupithecia albibaltea

Eupithecia albibaltea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia albibasalis

Eupithecia albibasalis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia albibisecta

Eupithecia albibisecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia albicans

Eupithecia albicans is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia albicapitata

Eupithecia albicapitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Packard.

                                               

Eupithecia albicarnea

Eupithecia albicarnea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia albicentralis

Eupithecia albicentralis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Inoue.

                                               

Eupithecia albiceps

Eupithecia albiceps is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Eupithecia albicristulata

Eupithecia albicristulata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia albidulata

Eupithecia albidulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Eupithecia albifurva

Eupithecia albifurva is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson.

                                               

Eupithecia albifusca

Eupithecia albifusca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia albigrisata

Eupithecia albigrisata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Pearsall.

                                               

Eupithecia albigutta

Eupithecia albigutta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Prout.

                                               

Eupithecia albimaculata

Eupithecia albimaculata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia albimixta

Eupithecia albimixta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia albimontanata

Eupithecia albimontanata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door McDunnough.

                                               

Eupithecia albirasa

Eupithecia albirasa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Eupithecia albirivata

Eupithecia albirivata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia albisecta

Eupithecia albisecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Prout.

                                               

Eupithecia albispumata

Eupithecia albispumata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Warren.

                                               

Eupithecia albistillata

Eupithecia albistillata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia albistrigata

Eupithecia albistrigata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia albosparsata

Eupithecia albosparsata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Joannis.

                                               

Eupithecia alexandriana

Eupithecia alexandriana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Vardikyan.

                                               

Eupithecia aliena

Eupithecia aliena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia alishana

Eupithecia alishana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Inoue.

                                               

Eupithecia alliaria

Eupithecia alliaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia alogista

Eupithecia alogista is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia alpinata

Eupithecia alpinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Cassino.

                                               

Eupithecia alticomora

Eupithecia alticomora is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia altitudinis

Eupithecia altitudinis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia amasina

Eupithecia amasina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch.

                                               

Eupithecia amathes

Eupithecia amathes is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia ammonata

Eupithecia ammonata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door McDunnough.

                                               

Eupithecia ammorrhoa

Eupithecia ammorrhoa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Prout.

                                               

Eupithecia amphiplex

Eupithecia amphiplex is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia amplexata

Eupithecia amplexata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Christoph.

                                               

Eupithecia amurensis

Eupithecia amurensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Schwingenschuss.

                                               

Eupithecia anactoria

Eupithecia anactoria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia analiscripta

Eupithecia analiscripta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia anasticta

Eupithecia anasticta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia anguinata

Eupithecia anguinata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia angulata

Eupithecia angulata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia angustiarum

Eupithecia angustiarum is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia anita

Eupithecia anita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.