ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 353
                                               

Eupithecia boryata

Eupithecia boryata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia bowmani

Eupithecia bowmani is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Cassino & Swett.

                                               

Eupithecia brachyptera

Eupithecia brachyptera is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia bradorata

Eupithecia bradorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door McDunnough.

                                               

Eupithecia breviclava

Eupithecia breviclava is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia brevicula

Eupithecia brevicula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia breviculata

Eupithecia breviculata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Donzel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia briseis

Eupithecia briseis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia broteas

Eupithecia broteas is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia broui

Eupithecia broui is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Rindge.

                                               

Eupithecia brunneata

Eupithecia brunneata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Staudinger.

                                               

Eupithecia brunneodorsata

Eupithecia brunneodorsata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia bryanti

Eupithecia bryanti is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Taylor.

                                               

Eupithecia bullata

Eupithecia bullata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Warren.

                                               

Eupithecia buxata

Eupithecia buxata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Pinker.

                                               

Eupithecia bytinskii

Eupithecia bytinskii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Prout.

                                               

Eupithecia cachina

Eupithecia cachina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia calderae

Eupithecia calderae is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia caliginea

Eupithecia caliginea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eupithecia caliginosa

Eupithecia caliginosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Schaus.

                                               

Eupithecia calligraphata

Eupithecia calligraphata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Wagner.

                                               

Eupithecia candicans

Eupithecia candicans is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia candidata

Eupithecia candidata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia canisparsa

Eupithecia canisparsa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia canonica

Eupithecia canonica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Prout.

                                               

Eupithecia capitata

Eupithecia capitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia carneata

Eupithecia carneata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia carpophagata

Eupithecia carpophagata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia carpophilata

Eupithecia carpophilata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger.

                                               

Eupithecia carribeana

Eupithecia carribeana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Herbulot.

                                               

Eupithecia casloata

Eupithecia casloata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dyar.

                                               

Eupithecia casmena

Eupithecia casmena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia casta

Eupithecia casta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia castellata

Eupithecia castellata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia catalinata

Eupithecia catalinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia catharinae

Eupithecia catharinae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Vojnits.

                                               

Eupithecia catosophia

Eupithecia catosophia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia cauditornata

Eupithecia cauditornata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout.

                                               

Eupithecia cazieri

Eupithecia cazieri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Kirkwood.

                                               

Eupithecia celatisigna

Eupithecia celatisigna is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia cercina

Eupithecia cercina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia certa

Eupithecia certa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia cerussaria

Eupithecia cerussaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Lederer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia cerynea

Eupithecia cerynea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia cestata

Eupithecia cestata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia cestatoides

Eupithecia cestatoides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door McDunnough.

                                               

Eupithecia chalikophila

Eupithecia chalikophila is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Wehrli. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia cheituna

Eupithecia cheituna is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia chesiata

Eupithecia chesiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dietze.

                                               

Eupithecia chimera

Eupithecia chimera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.